2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyiyiz canım sen nasılsın? İlk bebişlerimizin geldiğinide bilmiyorsun ozaman :) oğlun nasıl oldu düzeldimi.
Cok sukur bizde iyiyiz canimm benim oglumda daha iyi sukurler olsun doktor bi ilac vermisti o koruyor sanirim
Ay evet gelmis aceleci prensler masallah ya saglikla buyusunler annelerinin kucağı na gitsinler tez vakitte sen nasilsin evi boyayacaktin halledebildin mi isleri hazirliklar nasil gidiyo :)

Canım bizler iyiyiz wintersun doğum yaptı bebisleri iyi sadece bir süre kuvozde kalmaları gerekecek inşallah en kısa sürede çıkarlar.Sen nasılsın oğlun nasıl iyileşti mi?
Canimcim cok sukur iyiyiz oglum da toparladi su aralar Allah bozmasin yaramazliklara start verdi iyilesince. goz actirmiyo :) sen nasilsin nasil gidiyor hazirliklar :)

wintersun kiz benim toto bile kalkti dusun durumu bugun hastane cikisi falan bakmaya gidecegiz iyi olmaniza sevindim. Bu arada oglanlari coook merak ediyorum haberin olsun :) direkt memeyi onlar uyaramadigi icin sutun gec gelir haklisin hastane tipi pompa kullaniyorsundur umarim onlar daha etkili oluyor bu surecte.

kızlar d vitamini eksikliği yaşayan var mı? ben hamileliğimin başından beri kilolu hamile kaldığım için doktorum gereksiz kilo aldırmayalım diye hiç vitamin vermedi. magnezyum hariç. geçen haftadan beri kemik ağrıları çekiyordum hatta yürüyemeyecek duruma geldim ve tahlil yaptırdım. d vitaminim aşırı düşük çıktı. 30-100 arasında olması gerekirken normal değerleri benimki 5.25 çıktı.

Dikiş atılırken çok acıdı mı peki? Sen şimdi de normal istiyorsun
Evet simdi de normal istiyorum canim. Kesiden hemen once ufak bir igneyle lokal anestezi yapiliyor canim. Ne kesiyi ne dikisi ne igneyi hicbir seyi hissetmiyorsun. Burda daha once dogum yapan arkadaslara da sorulmustu. Hic kimse hissetmemis. O konuda cok rahat ol

GÜZEL HABERLERINLE INAN MUTLU OLDUM .ben kı bu zamana kadar hazırlık yapmayan listeler daha neler neler yaptım hazırlıklara başladım . dahada güzel haberlerını alırız inşallah

Hosgeldin canim sayende gercekten hazirliklari hizlandirdik guzel bir dogum yapman hepinizin saglikli olmasi bizi okadar sevindirdi ki bilemezsin

Canım ne zmndir yoktun ama oğlun iyilesmis çok sevindim :) umarım bebişte iyidir zmn hızla gecio doğumlar yaklasiyor bazen şaşırıyorum bu haftalara gldigimize

Belli markalari guvenilir sitelerden alirsan hic problem olmuyor canim. Ben ozellikle h&m, panco ve carters dan alisveris yaptim. Hepsi de hem kumas hem dikis olarak gayet kaliteli ve temiz urunler. Onlari yasadigim sehirde almamin imkani da yok ustelik.

Bu arada kuru inciri sicak suda bekletip suyunu icip incirini yedigindede sutu arttirdigini okumustum aklinizda bulunsun

Sen destan yaz canım yeteeki yazz hepimiz burda dokuz doğurduk çok zormuş böyle doğum beklemek ama çok şükür iyisiniz. Gözümüz aydın gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün Demir ve Berkin sağlıkla eve dönüşünüz tez zamanda olur sütünde gelir, kızlar bu yaramazlar şöyle yapıyor böyle yapıyor diye gelir bize dert yanarsın :) okadar mutlu oldumki canım valla sen bunu hak ettin okadar çektin bundan sonrası çok guzel mutlu ve yakışıklılarınla huzurla geçsin inşallah öpüyorum üçünüzüde

Canimcim cok sukur iyiyiz oglum da toparladi su aralar Allah bozmasin yaramazliklara start verdi iyilesince. goz actirmiyo :) sen nasilsin nasil gidiyor hazirliklar :)

canım ben işten ayrılmayı bekliyorum hazırlıklar için, aldım bir kaç şey köşeye yığdım 21inde çıkacağım işten sonra artık bebeğim gelene kadar inşaallah toparlarım her şeyi :) senin nasıl, çok sevindim oğluşunun toparlamasına artık kardeşi olacak hasta olmasın :)

wintersun guzel haberler vermene cok sevindim canim. Yillardir beklenen mucizelerine kavustun cok şükür. Inşallah en yakın zamanda evinize de çıkacaksınız. Süt stresten etkilenir. Sütum yok diye stres yapma. Dus alırken omuzlarından asagiya masaj yaptır iyi gelir. Bugday inanılmaz sut artırır haberin olsun. Bol su lazim bir de. Marul da sütü artırıyor. Bir de sen sık sık emziremeyeceksin bari simdi sık sık sagma yap. Emiliyormus gibi uyarılırmasi lazım. Hersey gönlünce olsun canım. Bu arada yediklerimizin tadı süte gecer. Seviyorsan eger bol baharat ve acıya bir süre ara vermen gerekecek.

Kızlar bu lohusa takimi guzelmi bi kaç modele baktım alcam internetten hic dışarı cikcak dolancak halim yok
Ben aldim bunu :) ama aksam ancak yorum yapabilirim dun komsum teslim aldi kargoyu o cok beğendi dokusu malı cok guzel esnek dedi. M beden aldim ben kaynanamdayim aksam eve donecegiz net yorum yaparim sana :)

Evide boyatamadık hiçbir hazırlıkta yapamadım canım ya bizim oğlan inşallah zamanında doğar diye dua ediyorum sadece. Allah izin verirse gelecek haftaya full başlıyoruz. Herşeyi birden yapar bitirir ertesi gün doğuma girerim kesin gurupta sonuncu doğurmaya talibim. Bugün kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek.

canımm Rabbim evlatlarını korusun, inşaallah bir an önce toparlanıp seninle eve gelecekler, kendini üzecek her şeyden kaçın kuzum bu dönemde. her şey yoluna girecektir inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…