- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #44.141
Cok sukur bizde iyiyiz canimm benim oglumda daha iyi sukurler olsun doktor bi ilac vermisti o koruyor sanirimİyiyiz canım sen nasılsın? İlk bebişlerimizin geldiğinide bilmiyorsun ozaman :) oğlun nasıl oldu düzeldimi.
lcw de 5 li takımlar 35 tl di geçen gün aldım cnm.
Canimcim cok sukur iyiyiz oglum da toparladi su aralar Allah bozmasin yaramazliklara start verdi iyilesince. goz actirmiyo :) sen nasilsin nasil gidiyor hazirliklar :)Canım bizler iyiyiz wintersun doğum yaptı bebisleri iyi sadece bir süre kuvozde kalmaları gerekecek inşallah en kısa sürede çıkarlar.Sen nasılsın oğlun nasıl iyileşti mi?
Evet simdi de normal istiyorum canim. Kesiden hemen once ufak bir igneyle lokal anestezi yapiliyor canim. Ne kesiyi ne dikisi ne igneyi hicbir seyi hissetmiyorsun. Burda daha once dogum yapan arkadaslara da sorulmustu. Hic kimse hissetmemis. O konuda cok rahat olDikiş atılırken çok acıdı mı peki? Sen şimdi de normal istiyorsun
GÜZEL HABERLERINLE INAN MUTLU OLDUM .ben kı bu zamana kadar hazırlık yapmayan listeler daha neler neler yaptım hazırlıklara başladım . dahada güzel haberlerını alırız inşallahGünaydın kızlar
Atlaya atlaya geçmiş yaptım
Sayemde yeğenlerime hazırlık yapmayı erteleyen güzel annişlerimizin totoları kalkmış hazırlıklara başlanmış :)
Şaka bir yana da ben çağırdım resmen ilk doğurcam dedim doğumgünümde doğurcam dedim önce normal sancı çekip sezeryan olanları inceledim bildiğiniz çağırdım dediğim gibi
Normal doğum sancı aralıklarım 5 dk oldu ve 60-90 sn arası sürüyor ben yemek yedim o kadar yalancı sancı veya bu sancı az diye düşündük ki ... 6 da başladı sancılar saat 8 de kan sulandırıcı vuruldu 11 de dr çatı muaynesi yaptı alıyoruz dedi epidural hemşire kan sulandırıcı söyledi hemen kan tahlilleri filan anestezi uzmanı dakika kaybedemeyiz ve de genel anestezi diyince panik başladı bende özellikle ailemde ama belki bizden çok hastane ekibinde
Kan sılandırıcı kullananlar lütfen dikkat edin bu konuda
Ameliyat masası gerisi zaten faso fiso sonu safiii MUTLULUK
DEMİR VE BERKİN de iyiye gittikçe mutlulupumuz artacak süt sağma çalışmaları ve ev hazırlıklarından dolayı çok giremiyorum ama aklım sizde
Henüz sütüm gelmedi tek göğüsten bir damla bir damla inşallah o da gelecek
Ayy destan yazdım BURALARDAYIMM
Hosgeldin canim sayende gercekten hazirliklari hizlandirdik guzel bir dogum yapman hepinizin saglikli olmasi bizi okadar sevindirdi ki bilemezsinGünaydın kızlar
Sayemde yeğenlerime hazırlık yapmayı erteleyen güzel annişlerimizin totoları kalkmış hazırlıklara başlanmış :)
Şaka bir yana da ben çağırdım resmen ilk doğurcam dedim doğumgünümde doğurcam dedim önce normal sancı çekip sezeryan olanları inceledim bildiğiniz çağırdım dediğim gibi
Normal doğum sancı aralıklarım 5 dk oldu ve 60-90 sn arası sürüyor ben yemek yedim o kadar yalancı sancı veya bu sancı az diye düşündük ki ... 6 da başladı sancılar saat 8 de kan sulandırıcı vuruldu 11 de dr çatı muaynesi yaptı alıyoruz dedi epidural hemşire kan sulandırıcı söyledi hemen kan tahlilleri filan anestezi uzmanı dakika kaybedemeyiz ve de genel anestezi diyince panik başladı bende özellikle ailemde ama belki bizden çok hastane ekibinde
DEMİR VE BERKİN de iyiye gittikçe mutlulupumuz artacak süt sağma çalışmaları ve ev hazırlıklarından dolayı çok giremiyorum ama aklım sizde
Canım ne zmndir yoktun ama oğlun iyilesmis çok sevindim :) umarım bebişte iyidir zmn hızla gecio doğumlar yaklasiyor bazen şaşırıyorum bu haftalara gldigimizeCok sukur bizde iyiyiz canimm benim oglumda daha iyi sukurler olsun doktor bi ilac vermisti o koruyor sanirim
Ay evet gelmis aceleci prensler masallah ya saglikla buyusunler annelerinin kucağı na gitsinler tez vakitte sen nasilsin evi boyayacaktin halledebildin mi isleri hazirliklar nasil gidiyo :)
Belli markalari guvenilir sitelerden alirsan hic problem olmuyor canim. Ben ozellikle h&m, panco ve carters dan alisveris yaptim. Hepsi de hem kumas hem dikis olarak gayet kaliteli ve temiz urunler. Onlari yasadigim sehirde almamin imkani da yok ustelik.Gördüğüm kadarıyla herkes internetten alışveriş yapıyor. Dokunmadan dikişlerini görmeden hissetmeden ne kadar güveniyorsunuz. Gelen mallar kaliteli çıkıyormu. Ben hiç internetten almadım güvenemiyorum çünkü.
Sen destan yaz canım yeteeki yazz hepimiz burda dokuz doğurduk çok zormuş böyle doğum beklemek ama çok şükür iyisiniz. Gözümüz aydın gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün Demir ve Berkin sağlıkla eve dönüşünüz tez zamanda olur sütünde gelir, kızlar bu yaramazlar şöyle yapıyor böyle yapıyor diye gelir bize dert yanarsın :) okadar mutlu oldumki canım valla sen bunu hak ettin okadar çektin bundan sonrası çok guzel mutlu ve yakışıklılarınla huzurla geçsin inşallah öpüyorum üçünüzüdeGünaydın kızlar
Canimcim cok sukur iyiyiz oglum da toparladi su aralar Allah bozmasin yaramazliklara start verdi iyilesince. goz actirmiyo :) sen nasilsin nasil gidiyor hazirliklar :)
O yenir yeniro kardeşlerini bekleyenin güzelliği ne olacak peki
Ben aldim bunu :) ama aksam ancak yorum yapabilirim dun komsum teslim aldi kargoyu o cok beğendi dokusu malı cok guzel esnek dedi. M beden aldim ben kaynanamdayim aksam eve donecegiz net yorum yaparim sana :)Kızlar bu lohusa takimi guzelmi bi kaç modele baktım alcam internetten hic dışarı cikcak dolancak halim yok
Evide boyatamadık hiçbir hazırlıkta yapamadım canım yaCok sukur bizde iyiyiz canimm benim oglumda daha iyi sukurler olsun doktor bi ilac vermisti o koruyor sanirim
Ay evet gelmis aceleci prensler masallah ya saglikla buyusunler annelerinin kucağı na gitsinler tez vakitte sen nasilsin evi boyayacaktin halledebildin mi isleri hazirliklar nasil gidiyo :)
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?