2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Baktım canım şehrin göbeğinde yaşıyorum kırtasiye, akvaryumcu, medikal, eczane hiçbirinde yok

Baktım canım şehrin göbeğinde yaşıyorum kırtasiye, akvaryumcu, medikal, eczane hiçbirinde yok
Sen bulamıyorsan kesin anladım ben hayatda bulamam, kafamışda bir şüpeyle durup bekliycez sanırım, ama su olsa bi süre sonra fazlaca akıyor, ama sızıntı şeklinde gelenlerdr cok of of.

3 hafta evden cikmak yuruyus vs yasak dedi ev hareketlerini kisitlamiyorum ama abartma dedi
Ben zaten korkumdan bisey yapmam yaticam annemi cagirdim direkt
Sagolsun ofisten arkadaşlarım da yemegimi falan yaparlar gelip ben kendimi takip edicem cok yorulmustum isyerinde kafa olarak doguma kadar dinlenirim iyi olur banada

dinlen canım stres bebeği de bizi de çok etkiliyo

Kızlar bu Aventin emziklerinden e- bebekden alayımmı hani büyük ayıcık gibi olanlardan
Eltimin bebegi onu bir turlu almadi canim. Hepsine gore pahali diye biliyorum. Emzige dogumdan sonra karar ver istersen. Ya da kendi gogus ucuna en benzeyen emzigi al. Ucu yassi kucuk olanlari daha rahat aliyorlar diye gordum hep

Kuzum çok geçmiş olsun rabbim kurtardi şükür inşallah saga salim kucağına almak da nasip olur bebislerini seni seviyoruz

Eltimin bebegi onu bir turlu almadi canim. Hepsine gore pahali diye biliyorum. Emzige dogumdan sonra karar ver istersen. Ya da kendi gogus ucuna en benzeyen emzigi al. Ucu yassi kucuk olanlari daha rahat aliyorlar diye gordum hep
Okadar çok emzik tutsun istiyorumki aslında her çeşit alasım var benim yeğenimede çeşit çeşit aldık birsürü iyi markalardan kız gitti en sonunda o ucuz Fatoş emzikler varya onlardan tuttu aslında gerçekten bebeğin isteğine göre değişiyor

Misal benim kızımda en baştan beri bu wee baby emziklerni emiyor kolay tutdu ve hala emiyor başka emzik almiyor, bundada bunda alıcam. Ama her bebek farkli üstelik emiz ilk 3-4 haftada vermek isdemiyorum meme emez diye. Bide resimde 6-18 ay yaziyor bunun 0-6 ayını aldım ben

Eklentiler

• Screenshot_2018-06-06-21-17-20.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 123
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…