2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kasıklarımda regli olacakmış gibi oluyor ama tek taraflı oluyor canım

benim de bu sabahtan beri kasıklarıma inanılmaz bir baskı başladı acaba ters mi döndü, en son tam dönmemişti geçtiğimiz cumartesi kafası hafif yana bakıyordu.

benim doktorum da hem boy söylüyor sonrasında ben de FL değerini 7 ile çarpıyorum. arada 1 cm oynuyor genelde.
doktor neye göre söylüyor bilmiyorum.

Kimse de yok mu bu sinir halleri bu hafta is yerinde son haftam sali gunu raporumu verip selamimi cakip gidicem evdeyken sekerim hic yukselmiyor is yeri sinir stres yapio
Bemde buaralar zavalli kocisime sarmia durumdayim adam ne yapsa batiyo hormonlardan olsa gerek canim

Kendimi çok evhamsiz gördüm Ben de rüyamda deniz kum güneş keyfi yapıyordum :)) Beboşlar dogduktan sonra acaba tatile gidebilir miyiz ki Var mı böyle bir planı olan? Yoksa bu bir hayal mi
bence hayal :) eşim denize gitmeliyiz diyor ama kısa mesafeye temmuzda gidebiliriz haftasonları dedim, bence bebekle imkansız bu yaz :) seneye tatil planlarımı yapmaya başladım şimdiden ben

Allah iyiliğini versin güldürdün

Kimse de yok mu bu sinir halleri bu hafta is yerinde son haftam sali gunu raporumu verip selamimi cakip gidicem evdeyken sekerim hic yukselmiyor is yeri sinir stres yapio

hırs var bende
1 haftadır
herkese öfkelenip bişi diyemediğim için de ağlıyorum

çok sinir bozucu bi durum

Kendimi çok evhamsiz gördüm Ben de rüyamda deniz kum güneş keyfi yapıyordum :)) Beboşlar dogduktan sonra acaba tatile gidebilir miyiz ki Var mı böyle bir planı olan? Yoksa bu bir hayal mi
Eger bayramdan sonra iyi hissetmessem bu yere gitmessek eylülde olabilir diye dusunuorum

Allah iyiliğini versin

benim de bu sabahtan beri kasıklarıma inanılmaz bir baskı başladı acaba ters mi döndü, en son tam dönmemişti geçtiğimiz cumartesi kafası hafif yana bakıyordu.

muayenen ne zaman benimkisi yan yatıypr kafası solda ayakları sağda
acaba ne zaman döner hiç bilmiyorum sanki dönecek gibi de değil
zilli pek rahat takılıyor

Allah iyiliğini versin

muayenen ne zaman benimkisi yan yatıypr kafası solda ayakları sağda
acaba ne zaman döner hiç bilmiyorum sanki dönecek gibi de değil
zilli pek rahat takılıyor

muayenem 12sinde canım, benimki de bu sabaha kadar bir sağdan bir soldan vuruyordu ama bu sabah kasıklarımda inanılmaz bir baskı var ve tekmeleri göbek deliğimde hissediyorum sadece, o yüzden dönmüş olabileceğini düşünüyorum.
inşaallah düzelmemek üzere dönmüştür :)

Rüyada görmeye devam o zaman

yani benim ilk çocuk, ben evde bile nasıl bakarım diye düşünüyorum deniz kenarında kum içinde falan çocuğa hiç bakamam gibi geliyor, belki ikinci falan olsaydı cesaret edebilirdim

Cano bende vardı bende çocukla savaş haline girmiştim şuan geçti iyiyim sen işten çıkınca rahatlarsın

bulasiksuyu ben gidicem bi engel çıkmazsa eylülde dr izin verirse de girerim denize havuza girmem ama. Benim koca ömrümü yiyor sana geç yapalım dedim bak tatile gidemiyoruz diye bemde inat ettim eylülde gideriz dedim birde oğlumda deniz havuz gördükçe içi gidiyor yavrumun giremesem bile onlar için gidicem

benim doktorum da hem boy söylüyor sonrasında ben de FL değerini 7 ile çarpıyorum. arada 1 cm oynuyor genelde.
doktor neye göre söylüyor bilmiyorum.
Senin yine iyiymiş canım :) Benimki 1 cm değil 5 cm oynuyor :) eğer yanlışlıkla söylemişse bu 3-4 gündür yaşattığı stresi yanına bırakmayı düşünmüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…