2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eger bayramdan sonra iyi hissetmessem bu yere gitmessek eylülde olabilir diye dusunuorum
Hmmmm aslında neden olmasın. Beboslara da iyi gelir. Annişlere daha iyi gelir tatil :)))) En iyisi tatil planını rafa kaldirmamak. Evrene olumlu mesaj gonderip doğum sonrası tatil planını gerçekleştirmek; )

Gunaydinn kizlaar herkes icin guzel bir gun olsun insallah.. Dunden beri benim basima gelen pismis tavugun basina gelmemistir dun celik kapi ayagima carpti basparmagimin tirnagi kalkti kokunden gece uyuyamadim agrisindan sabah saglik ocagina gittik pansuman icin ordan cikarken de merdivenlerden düştüm oturdum agladim hungur hungur. Esim asagiya inmisti benim pansumanim yapilirken doktorun yazdigi ilaci almak icin aradim geldi bebegin kalp atislarini dinledik cok sukur duydum rahatladim simdi takipteyim

Çok çok geçmiş olsun. Rabbim daha kotusunu yasatmasin. Bir daha böyle şeyler de olmasın inşallah.

canım çok geçmiş olsun, sadaka vermeni öneririm. Rabbim seni ve bebişini korusun

Senin yine iyiymiş canım :) Benimki 1 cm değil 5 cm oynuyor :) eğer yanlışlıkla söylemişse bu 3-4 gündür yaşattığı stresi yanına bırakmayı düşünmüyorum:)

bence hatalı söylemiştir canım doktorun çok dikkat etmeleri lazım zaten evhamlıyız

Bence de gitmeliyiz :) Beboşlara şimdiden seni tatile götüreceğim mesajı verip onlari da hazirlayalim

Canim dikkat et cok gecmis olsun allah beterinden saklasin

Çok geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım artık attığımız adıma kadar ay hamilelik zaten zor birde böyle işler gelince başına anlıyorum seni

gecmis olsun canim dusmelere bu ara cok dikkat etmeliyiz ama aksilik gelince geliyor

Hmmmm aslında neden olmasın. Beboslara da iyi gelir. Annişlere daha iyi gelir tatil :)))) En iyisi tatil planını rafa kaldirmamak. Evrene olumlu mesaj gonderip doğum sonrası tatil planını gerçekleştirmek; )
Ztn tatil diyince içim gidio çünkü o kadar sıcaklara geldiki gebelik cok bunaltıcı gecio yakında duşta yaşamaya baslicam

Ztn tatil diyince içim gidio çünkü o kadar sıcaklara geldiki gebelik cok bunaltıcı gecio yakında duşta yaşamaya baslicam

Gidilebilir diyenleri görmek beni de cesaretlendirdi :) Ben de gideceğim tutmayın beniiii :)))
Evde de olsak bebek bakacaz tatilde de hiç olmazsa değişiklik olur deniz havuz vs giremesekte gezmiş oluruz hem otelde ev işi yemek derdi de yok ohhh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…