2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah dönmüş olsun o zaman
bi daha da pozisyon değiştirmesin

geçmiş olsun canım yaa
kendi doktoruna da git istersen için rahat etsin ultrasonla baksın bi
yoksa kendini dinlerken stres olursun bebeğe de yansır
çınar da üzülür seni öyle görünce

Çok geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım artık attığımız adıma kadar ay hamilelik zaten zor birde böyle işler gelince başına anlıyorum seni
Canim cok tesekkur ederim bi ayagim sargiliydi diger ayagimi da saglam basamadim demek ki kaydım gittim Allah hepimizi korusun bebeklerimizi hayirlisiyla bi saglikla dogsaydi kuzular

Aynen canimm kendi kendimi yerim Simdi uzaniyorum bakim hareketlerine azalma hissedersem doktoruma gitcem dayanamam cinar zaten dunden beri ayagima uzuluyordu ağlıyordu bi de orda düşünce agladigimi görünce daha bi üzüldü ona da ayri bi üzüldüm

Bu hastane odasi kapisinda sira beklemek nekadar sitresliymiş siramda geldi ama benden òncekiler daha yeni giroyo kızçemi gòreydim

Canim cok tesekkur ederim bi ayagim sargiliydi diger ayagimi da saglam basamadim demek ki kaydım gittim Allah hepimizi korusun bebeklerimizi hayirlisiyla bi saglikla dogsaydi kuzular
Ayhh çok geçmiş olsun canim aksilik üstüne aksilik olmuş şimdi nasılsın? Hamilelikte düşmeler çok oluyo ztn dengemiz gitti Allah beterinden saklasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…