2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay benimde 13ünde bu kez drun düşündüğü doğum tarihini sorucam bende onu merak ediyorum hesabıma göre 3 ağustos dr ne dicek bakalım
Senin hesabına göre 39 falanmi oluyo? Ben 2 ay önce falan doktora sormuştum bna 1 ağustos gibi alırız dedi sonraki gitmelerimde 4 gün daha ileri çıkmıştı bebek. Bu adam napacak 40 a kadar bekletecekmi kız beni yanlışmi tarih verdi acaba neyse Cars gidince sorucam benim tahminimde temmuzun son haftası gibi

İyi olmuş rapor verdiği, evde dinlen stres de yapma canım ,hayırlısıyla birkaç hafta daha geçse herşey çok daha güzel olacak

Canim napiosun nası gidio varmı ağrı sizi?

Gözümde enfeksiyon oldu şişti gözaltım mor uyandım. Ben de kendimle ilgileneyim dedikçe eşim de birşeyler çıkmaya başladı. Ayağı ağrımaya başladı, damar tıkanmış, az sonra anjiyo yapacaklar Hastaneye gelmişken ben de göz muayenesine gireceğim. Bebek de karnımda kıpır kıpır babasının stresini hissetti herhalde. Allah beterinden korusun inşallah

Sen nasılsın bir aksilik yok inşallah

Kizlar biz ciktik muayeneden hersey gayyet iyiymis suyumuz yerimiz 1.731 gram olmusuz boyumuzu sòylemedi rahim agzi uzunlugu 39. 9 santim oda iyiymis erken dogum gibi bi riskim yokmus nesetede sancim falan cikmamis cok hareketli dedim hareketli olmasi saglikli enerjik olmasi drmek dedi agustosun 1 den sonra herhan alabiliriz dedi yúzúnú eliyle kapamis cimcimem gòstermedi

Cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin sizlere bebisin hareketli olmasinda sikinti yokmus

Ayhh çok geçmiş olsun canim aksilik üstüne aksilik olmuş şimdi nasılsın? Hamilelikte düşmeler çok oluyo ztn dengemiz gitti Allah beterinden saklasin
Az once hareketlerini hissettim cok sukur daha iyiyim c anim cok tesekkur ederim oyle korktum ki ayagimin agrisi hic kaldi sizlerde dikkat edin lutfen uzulmeyelim birbirimize

Canlar birde kasiklardaki agriyi ve bebegin sertelmesini sordum normal dedi karnin cevresinde agri oldugu zaman sıkıntiymi kasilmalar olabilirmis yalanci sanci gùn icinde cok olursa sorun oluyormus

Aaa hay Allah ya çok geçmiş olsun canim ikinizede, eşinde hemencecik atlatir ins. Morelini yüksek tut bebeginde hissetmistir sitresini. Bnde iyi olmaya çalışıyorum sicaklar bi yandan birde kasikta baskılar olmaya başladı yurudukce bunada şükür yuvarlanip gidioruz

Gecmis olsun canim Allah beterinden saklasin

38 hafta oluyor canım usgde ki gelişime göre ne dicek onun için sorucam benim bebiş beklerse tabi

Ediyordum bu iki gundur masallahim var kaza bela paratoneri oldum senin durumuj nasil su anda bi ara risk vardı atlattiniz insallah
Ay bende düştüm bi ara yüreğim apzıma gelmişti ama sen baya sargılı falan geziyon yani Allah yardımcın olsun. Benim bebiş aşağıda hala geçen haftalarda bi kaç kez acillik oldum epey atraksiyon yaşadım ama şuan iyiyim çok şükür

Yok canım 36 ya kadar binebiliyorusn bide benim anlamadığım ben bol giyince göbeğim belli olmuyorki nasıl anlayacaklar
Bizim bi komşu vardı 8. ayında kaçak gitti geldi turkiyeye :) doktor olmaz demiş oda kapalı bir bayandı karnıda fazla yoktu bol giyinip gidip gelmişti :) sende git kadın doktoruna verir bence riskli hamileliğin olmadığı için.

Canlar birde kasiklardaki agriyi ve bebegin sertelmesini sordum normal dedi karnin cevresinde agri oldugu zaman sıkıntiymi kasilmalar olabilirmis yalanci sanci gùn icinde cok olursa sorun oluyormus
Dün akşam ilk defa benim göbek çevrem çok ağrıdı. Tehlikeli bir durum mu acaba ?

Düşenin halinden dusen anlarmis :) simdi seni daha iyi anliyorum o korkuyu insallah saglikla kucaklariz bebeklerimizi bu cekilen sıkıntılar onlarin kokusuyla geçer Allahin izniyle

Sen bu işi biliyorsun parça parça birleştirmişsin güzel olmuş ellerine sağlık :) bu işi yapmaya başla bencede :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…