2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım sanada eşinede acil şifalar

Ay benimde 13ünde bu kez drun düşündüğü doğum tarihini sorucam bende onu merak ediyorum hesabıma göre 3 ağustos dr ne dicek bakalım

sen nasıl hesapladın ki canım, ben başından 16 ağustos dedikleri için kendimi hep öyle hazırladım.

Sagol canim
Ben de esimle beraber yatamiyorum artik ya.. adamdan bana sicak geliyor sanki. 2 gun gitti icerde yatti nasil guzel deliksiz uyudum. Simdi git diyorum gitmiyor. Yatagin ucundayim zaten diyor. Ama ben yatamiyorum
Biz oturma odasında koltukta uyumaya başladık ben bir ucunda o diğer ucunda :) normalde yazın bile üşürdüm kansızlıktan şimdi hararet basıyo. Salon iyi oluyor kapıları açık bırakıp öyle uyuyabiliyorum oğluşta sağolsun artık her pozisyondan şikayetçi sabaha kadar dönüp duruyorum. Artık solumuza yatmamız lazım ama benim yaramaz sırt üstü uyudugumda rahat ediyor ne edecem bilmiyorum sırt üstüde belim ağrıyor

Sen hastanedemiydin ne yaptın canım yoksa başka arkadaşmıydı
Bendim canim kontrolum vardi hersey iyimis 1731 olmus kilomuz suyumuz pozisyonumuz rahim agzi uzunlugumuz gayey iyiymis agustos 1 den sonra herhangi bir gùn olabilirmis dogum sezeryanda 8 10 gùn ònce aliyorlarmis erken dogum riskim talan varmi diye sordum keainlikle òyle bisey yok dedi nesetede de sanci dalan yokmus

Kızlar bide birşey sorcam şimdi ben illa eşim olsun istiyorum ya Doğumda bu yüzden sezaryen yapayımda günü belli olsun diyorum sizce hani sezaryana gün verir gibi suni sancıylada doğumu başlatabilirlermi bu mümkünmü sizce

Çok sevindim canım çok güzel Mahşallah gözünaydın evham yapma sen artık

Bende öyle Türkiye’de netleşecek benim de
benim doktorum fazla rahat. daha doğuma yönelik hiç bi konuşma olmadı. mesela 32 haftaya giriyoruz artık nst olcak mı? randevular yine aydan aya mı olcak 2 haftada bir mi olacak hiç bilmiyorum rahatlığı bir yandan iyi panik etmiyor insanı ama azıcık da bilmek istiyorum kendimi bazı şeylere hazırlamam lazım

Sor canım ben Türkiye deki dktra gidince her ayrıntıyı soruyorım ama burda asistanla gidince işte ben söylüyorum o tercüme ediyor Emin’de olamıyorum soramıyorum herşeyi

Bizimki çocuk planı olmadan belliydi erkek olursa ismi hazırdı o yuzden isim problemi yaşamadık hiç.

benim arkadaşımın doğuma yakın bebeğin kordonu bi kere dolanmıştı boynuna doğuma da 2 hafta falan vardı. kontrole gittiği gün suni sancıyla başlattılar doğumunu. ama isteğe göre yapılabilir mi bilemiyorum

Suni sanci herkeste ise yaramiyor diyebiliyorum canim o yuzden kesin bir sonuc degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…