2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim doktorum haziranin 21 randevu verdi arrik 2 haftada bir geleceksin dedi senin doktorunda der bidahaki gidisinde sanirim

Kıyamam sana çok geçmiş olsun nazar boncuklu bişey tak mutlaka

Birden gordum diceksin sandım yüreğim ağzıma geldi bencede görme:) o gerginlik bende de var hatta sürekli tek başına kalıp yatmak istiyorum

Kimse de yok mu bu sinir halleri bu hafta is yerinde son haftam sali gunu raporumu verip selamimi cakip gidicem evdeyken sekerim hic yukselmiyor is yeri sinir stres yapio
Bende sinir değil de, bazen deli gibi ağlamak istiyorum hüngür hüngür. Ha o sırada biri kolumdan tutup da sorsa yavrum ne derdin var, hiçbir bahane bulamam ama durduk yere deli ağlama krizleri geliyor.

Düşenin halinden dusen anlarmis :) simdi seni daha iyi anliyorum o korkuyu insallah saglikla kucaklariz bebeklerimizi bu cekilen sıkıntılar onlarin kokusuyla geçer Allahin izniyle
Aynen öyle gece sürekli uyandım elim karnımda oynasın diye oynamadı sıpa sabah oynamasaydı dr yoluna düşecektim amniyon sıvısı koruyor onşarı çok şükür ama dikkat edelim artık az kaldı çok şükür

Çok zorlanmaz mısın öyle bir durumda? Açılma başlamadan suni sancı ile açılma bekleyeceksin bilemedim ben

sen nasıl hesapladın ki canım, ben başından 16 ağustos dedikleri için kendimi hep öyle hazırladım.
Cano bu takvim de 40 haftaya göre hesap yani 9 ay 10 gün normal doğurursam böyle işte ama benim ilki sezaryen buda öyle olacak tabi ona göre yapıyorum hesap 38. Haftada yani

Kızlar yanlış anlaşma olmuş şükürler olsun kızımın boyu 38 cm kilosu 1312 gram özellikle ölçtürdüm doktora endişemi söyleyip. Tam tersine uzunmuş bile yavrum maşallah. İçim okadar rahatladıki anlatamam. Darısı tüm kontrole gideceklere inşallah hayırlı sağlıklı haberlerle dönün

@gazelim_24 canım sıkıntı yok çok şükür :)

Oof çok geçmiş olsun canım
İnşallah bir şey olmamıştır bebişe onlar çok iyi korunuyorlar gerçi. Ayağın da çok acır şimdi geçmiş olsun canım.

Benim fl değerim 61.06 gibi bisi tam hatirlamiyorum 7 ile çarpınca manalı bir değer vermiyor onu napıcaz

ne işe yarıyoki kuzum bu

Ben bazen çamaşırımda ıslaklık hissediyorum o ıslaklığın akıntımı yoksa bebeğin suyumu diye şüpheye düşüyorum ve içim içimi yiyor.İşte bu ayrımı yapabilmek için bu kağıt kullanılıyor bebek suyu geliyorsa yada gelirse rengi değişiyor canım.

bizimki de özel ama ultrason cihazları kötü demekki
Bizim şansımıza demekki. Ama benim bundan önceki kadın doktorumda karıncalı görünüyordu gercekten görüntü çok kötüydü ama bu doktorum büyük ekranı renkli ultrasonu herseyi var cimrilik yapmamış.

Ay canım sana yazıcam dedim dedim bi fırsat olmadı bol yere yordu seni o doktor dikkat etmeden ölçüm yapmıştır yada dili süğürşmüştür

saol kuzum ne rek olursa peki bebek suyu oluyo

Cimcimenle güzel haberlerinizi bekliyoruz canım resimde getir unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…