2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun Allah korusun dikkat et

Kimse de yok mu bu sinir halleri bu hafta is yerinde son haftam sali gunu raporumu verip selamimi cakip gidicem evdeyken sekerim hic yukselmiyor is yeri sinir stres yapio
Ağırlaştık iyice stres agrı o bu derken hormonlarda bastırınca normal canım ben evdeyim genede arada geliyorlar neyseki az kaldı :)

Kızlar ben kızıma hep bepantene kullandım pişik için çokta memnundum ama ilk doğumdan itibaren kullanılıyormuydu bepantene pişik önleyici hatırlamıyorum siz ne aldınız ilk doğduğu zaman için

Cano bu takvim de 40 haftaya göre hesap yani 9 ay 10 gün normal doğurursam böyle işte ama benim ilki sezaryen buda öyle olacak tabi ona göre yapıyorum hesap 38. Haftada yani

Hıııı anladıııım canım :) kaçıncı haftadan sonra küvöze gerek kalmıyor genelde 34 mü 36 mı?

37. Haftadan çncesi erlen doğum sayılıyor ama bebeğin gelişimiyle alakalı küvöz konusu canım illaki şu hafta diye bi durum yok

anladım canım teşekkür ederim. hayırlısıyla vaktinde gelsinler o zaman :)

Ay canım sana yazıcam dedim dedim bi fırsat olmadı bol yere yordu seni o doktor dikkat etmeden ölçüm yapmıştır yada dili süğürşmüştür
Öyle olmuş valla canım ama olsun çok şükür iyi çıktı ya 10 kere de gitmeye razıydım :)

canım çok geçmiş olsun allah şifa versin ikinize de

Bugyn doktorum banada òyle dedi sezeryanda 8 ile 10 gún ònce aliyorlarmis normal dogum tarihinden
Cano bu takvim de 40 haftaya göre hesap yani 9 ay 10 gün normal doğurursam böyle işte ama benim ilki sezaryen buda öyle olacak tabi ona göre yapıyorum hesap 38. Haftada yani

Kizlar benim sipanin bútún òlcum haftalari 32 haftanin icinde gòsteriyo ilerlemesi yani normalmi acaba

İkinize de çok geçmiş olsun inşallah ameliyatı güzel geçsin eşinin canım. Çok kötü olmış üstüste böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…