2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben kızıma hep bepantene kullandım pişik için çokta memnundum ama ilk doğumdan itibaren kullanılıyormuydu bepantene pişik önleyici hatırlamıyorum siz ne aldınız ilk doğduğu zaman için
canım ben tüm ürünlerini sebamed aldım. ama ne zaman kullanılmaya başlanır kremler bilmiyorum. artık doğumdan sonra yönlendirir hemşireler diye düşünüyorum.

ya yakınlarımın bildiğin renkli fotoğraf veriyor. bizimki dediğin gibi karıncalı hep. bi kere yüzünü görmek istedik ama o karıncalı fotolardan verdi kimse bişey anlamadı

canım suni sancı vermenin bazı koşulları varmış eğer doktorun uygun görürse o şartlara seni verir

Kendimi çok evhamsiz gördüm Ben de rüyamda deniz kum güneş keyfi yapıyordum :)) Beboşlar dogduktan sonra acaba tatile gidebilir miyiz ki Var mı böyle bir planı olan? Yoksa bu bir hayal mi
Baya evhamsızmışsın kız bu streste ruyanda tatile çıkıyorsun :) biz oğlumuz 6 aylık olmadan hiçbir yere gitmeyi düşünmüyoruz

Ben sadece sağa yatabiliyorum sanırım. Bazen sırtüstü bazen sağa uyuyabiliyorum.
Bu arada yurtdışında yaşayan bir arkadaşım oğluna Mikail ismini vermişti ingilizce de Michael (Maykl) olduğu için seçmişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…