2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aranızda üçüncü doğumu olan var mı? Benim ilk doğumum 9, ikincisi 3.5 saat sürdü. Tabiki suni sancı desteğiyle :) Üçüncü daha kolay olur diyorlar ama bilemedim. Belki fikri olan vardır diye sormak istedim.

50 gün önce arkadşaım 3. yü doğurdu
hastaenye gidiyorum demesiyle doğurması arasında 1,5 saat yok :)

Çok geçmiş olsun canım dikkat et ben 1 adım atarken iyice bakıyorum düşmemek için önümüzüde göremiyoruz artık çok dikkatli olmamız lazım.

Gözün aydın canım cimcimenin iyi olmasına sevindim maşallah

Kızlar 32. Haftada çalışabilir raporu alacak olan yokmu aranızda geçende sordum ama kimseden cevap gelmedi benim 32. Hafta tam arefe gününe geliyor dedi hemşire o yüzden bayramdan sonra gel dedi ama ben bakınca arefeden bir gün önce gibi acaba öncemi almalıyım sonramı bir sıkıntı olurmu gün farkından

Anladım canım teşekkür ederim bilmiyodum bunu öğrendiğim iyi oldu sagol

Sağ bacağma kücücük bir hareketde kramp giriyor bugün başladı cok canımı yakıyor kuruyemiyorum bile, ne yapmalıyım. Bu kramp ağrılardan dr bahs etdim kanımı paramı aldı tesp yapdırdı doğru dürüst sonucu söylemedi ağrılarada hiç bir ilac falan yazmadı.

Magnezyum kullanmıyor musun? Kramplara ağrılara çok iyi geliyor yada kendin eczaneden alabilirsin . Ayrıca günde bi tane soda tüket cnm

Magnezyum kullanmıyor musun? Kramplara ağrılara çok iyi geliyor yada kendin eczaneden alabilirsin . Ayrıca günde bi tane soda tüket cnm
Dr zaten magnezyum yaz diyip dedim ağrıları, dediğim şeyi 1 dk sonra unutuyor sağolsun sürekli tekrarlamakdan bıkıyorum, gazelim_24 senin burdan egzaneden alıp kulandığın bi magnezyum ilacı varmı ismi ne? Hata varsa fotosnu cekip yuklesen cok sevinirim. Magmezyum desem büyük ihtimal ne olduğnu anlatamıycam gürgüce.

Canım burda vermediler bana vitamin ben Türkiye den alıyorum

Çok teşekkür ederim canım internetten bakıyorum ben de o zaman:)

Oğluşumun bir kaç parça eşyasını sizlerde görün istedim teyzoşlar...

Eklentiler

• C3E202A3-F104-42DD-9DC0-5EDC3D7E8473.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 71
  • A608175F-C806-47B5-871A-0E75613E0F35.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 73
  • BD171035-9B86-4511-9854-24D0B0975A90.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 73
  • 468F542C-71AE-4725-8B5F-D602A1F451D4.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…