2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bayadır bacak ağrısından calsiyum magnezyum kullanıyorum diğerlerini içemedim değiştirdi Osteocare diye birşeye başladım ama yazılmıyor ben memnunum fotoda ekleyemedim ama eczaneler bilir

Ben bayadır bacak ağrısından calsiyum magnezyum kullanıyorum diğerlerini içemedim değiştirdi Osteocare diye birşeye başladım ama yazılmıyor ben memnunum fotoda ekleyemedim ama eczaneler bilir
Bu ilac burda varmi diye bakıcam cok sağol şimdilik gidip yoğurt falan yıyım de berki yararı olur kalsıyum acısından.

Merhaba kizlaar, nasilsiniz? Ben pazar gunu tatilden dondum allaha cok sukur cok iyi gecti tatilmiz. Bugun ogluma oda aldik, sizce nasil? Ama sadece 2 dolabi aldik, yataksiz, cunku yatagi tekerlekli almak istiyoruz.

Eki Görüntüle 2154857
Çok güzel güle güle kullanın canım. Tekerlekli araba konusunda çok katılıyorum, ben de tekerlekli beşik aldım rahatca yerini değiştire bilmek için. Kızımda mobilya yatak almıştım, hiç kullanışlı olmadı, bebek de yatmadı onda zaten.

Canım ben doktoruma sordum 32+1 ve sonrasında alabilirsiniz dedi. Aramızda iki gün var yanlış gormediysem. Benim 32+1 günüm arefeye denk geliyor. Eğer doktorum çalışıyorsa arefe sabahi gidip alacağım raporu. Çalışmıyor ise bayramdan sonra alacağım. Bir sorun olmaz bayramdan sonra alırsak.

gazelim_24 yanlış hatırlamıyorsam sizde de 1 tur kordon dolanması vardı. Son durumunuz nedir doktor tekrar bişey dedi mi?
Ya işte en som başka dktr gittim Doğum pozisyona dönmüştü kordonu resmen unuttum sormadım ama dktrda birşey demedi eğer kordon olsa söylerdi diye düşündüm sonra buna ilk kez gitmiştim çünkü

Ya işte en som başka dktr gittim Doğum pozisyona dönmüştü kordonu resmen unuttum sormadım ama dktrda birşey demedi eğer kordon olsa söylerdi diye düşündüm sonra buna ilk kez gitmiştim çünkü
Anladım canım. Doktor birşey demediğine göre açmış demek ki oğluşun :) Bana da detaylı ultrasonda radyolog söylemişti dolandığını 24. haftaydı. Sonra kendi doktorum radyoloğa kızdı daha erken böyle bişeyi söyleyip niye kafanı karıştırmış dedi. Son kontrolde açılmış görüldü ama doğuma kadar sürekli değişirmiş korodnuyla oynuyormuş çünkü.

Canim ben dun almaya gittim sanci cikinca vermedi benimde cmaydi aslinda oncesinde verir bence

Magnezyum ve kalsiyum duzenli kullanınca kramplari kesiyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…