2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu ilac burda varmi diye bakıcam cok sağol şimdilik gidip yoğurt falan yıyım de berki yararı olur kalsıyum acısından.
Eczane reçetesiz veriyor burda özel ilaç diye devlet ödemediği için ordada öyle olabilir ben 90 lısını aldım daha ekonomik oldu 30 ludan.

Benim sat 2.11 bende karar veremedim önceye devletten sonraya özelden randevu aldım. Senin sat kaç. Arefe resmi tatil dedi özel bana.

Sıkıntıdan ip atlıyorlar garibanlar kordonlarıyla ne yapsınlar tek oyuncak o çünkü

Çok geçmiş olsun canım dikkat et ben 1 adım atarken iyice bakıyorum düşmemek için önümüzüde göremiyoruz artık çok dikkatli olmamız lazım.
Cok tesekkur ederim canim artik mandira filozofu gibi bi koseme çekilip sadece dogumu beklicem :) bugun epey korku yasadim

Canim ben dun almaya gittim sanci cikinca vermedi benimde cmaydi aslinda oncesinde verir bence
Ayyy dikkat et kendine cnm. Varmıydı bir sıkıntın peki bende girmedim nstye inş sıkıntı olmaz çalışmam gerek biraz daha. Sonrası lazım bana ama tabi hayırlısı napaşım

kızlar oğluşumun yeni cicileri bi müslin battaniye iki penye battaniye bi 10 lu hastane çıkışı ve bi 3 lü takım 0-3 ay

Eklentiler

• 5FAD53AA-E564-4ABD-940B-FEE174B36D34.webp
    18 KB · Görüntüleme: 66
  • 831EDD53-3732-40E0-8162-D166CF023D42.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 66
  • 1EB14A02-3EF8-448C-BB21-0CF206CE6BBA.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 67
  • BB0194D7-5A7E-48F3-800B-111FD1FF8E22.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 65
  • 9725A252-F0E0-4F80-AE44-583101FEFB24.webp
    11 KB · Görüntüleme: 64
Bizim de bugün kontrolümüz vardı. 1244 gr 35 cm olmuş cimcimem Suyu bir tık fazla dedi doktorum ama endişelenecek seviyede değilmiş. İlk defa duydum su fazlalığını, neden olur ki kızlar?

Canım aşırı boyutlarda olmadığı sürece sorun etme haftaya gitsen mesela standart düzeyede gelmiş olabilir araştırıp kafanı karistirma

Kızlar size birşey danışıcam benim aldığım beşiğin ölçüsü 90a 90 ona uygun yatak yok sizce yatak gibi olan kaliteli süngerlerden kestirip üstünede yünden şilte mi yaotirsam fikir verirmisiniz

Bende magnezyum kullanmıyorum borjomi içiyorum bol bol sende öyle yap
Sanırım o yüzden bugun oldu her gün içiyordum 2 gündür içmiyorum ama boyle bir etkisi olduğnu bilmiyordum midem için içiyordum, şimdi içsem iyi olur yoksa yürürke bi tutucak cok kotu düşücem. Cok teşekur ederim soylediğin için ne cekdiğmi bilemezsınız cok şidetli kramplar.

Cok gecmis olsun canim
Beynim dönmüş sıcaktan kuşum K Kayra2021 ye yazacaktım güya ONTK
Anasi kemal babasi noyan dayi ve teyzesi Deniz diyo kimse geri adim atmiyo en sonunda noyan kemal deniz olacak bizimkinin adi ondan korkuyorum

Bizimki çocuk planı olmadan belliydi erkek olursa ismi hazırdı o yuzden isim problemi yaşamadık hiç.
Bende daha bekarligimdan beri kemal istiyorum aslinda ama o zamanlar turkiyede idik esimde tamam diyordu ama simdi dalga gecerler diye istemiyor ayni sey benimde aklima takilmiyor degil ama oyle iste

Artık deniycem tabir almayı yoksa karnım pek belli olmadığı için kaçak binicem
Ne maceralısın kız sen kaçak geçerken bi
Cimcime uyuyodu eliylede yúzunu kapamis resim yok yani canim
ben yerim o cimcimeyi saklasınlar bakim suratlarını nereye kadar saklayacaklar 2 ayları kaldı yaramazlık yapsınlar :)

ya yakınlarımın bildiğin renkli fotoğraf veriyor. bizimki dediğin gibi karıncalı hep. bi kere yüzünü görmek istedik ama o karıncalı fotolardan verdi kimse bişey anlamadı
Hahaha pazıl gibi birşeyleri bulup birleştirmen lazım cimriler ultrason makinasını deişmiyolar 50 senelik olunca anca karınca görünür :) neyse 2 ay kaldı sürpriz olur suratı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…