2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu yaramazların keyfine kaldık ama doktorlarda solunuza yatın diyorlar kan dolaşımı için. Neyse çoğu gitti azıcığı kaldı nefesimizi kesselerde dayanacaz mutlu son için.

Ne maceralısın kız sen kaçak geçerken bi

ben yerim o cimcimeyi saklasınlar bakim suratlarını nereye kadar saklayacaklar 2 ayları kaldı yaramazlık yapsınlar :)
Zaten 1,30 saat sürüyor yolculuk heralde sancım tutsa anca açılmam olur inince ambulans falan gider doğurım sonuçta dünyanın bir ucuna uçmiycam diyerek teselli ediyorum kendimi

Canim gec cevap veriyorum kusura bakma,siteye girmeye pek firsatim olmadi 2 gundur.seker yuklemesi yaptirmayi dusunmuyorum,onun yerine direkt olarak diyetisyene gitmeyi planliyorum kuzu.hem cok kilo almamak acisindan hemde daha saglikli beslenme acisindan.tesekkur ederim

Zaten 1,30 saat sürüyor yolculuk heralde sancım tutsa anca açılmam olur inince ambulans falan gider doğurım sonuçta dünyanın bir ucuna uçmiycam diyerek teselli ediyorum kendimi
Sen genede kameraya al çok heycanlı :) şaka canım inşallah hayırlısıyla atlatırsın yolculuğu.

Ben dün kontrolde sordum doktorum magnezyumu arttır dedi birde variz çorabı verdi.

Bak canım ben daha kullanmaya başlamadım ama doktorum magnezyumu al ayrıca variz çorabını kullan faydasını göreceksin dedi.
Corap değil de bacağa sarılan bir şey verdi anem oda varıs corabi gibi bişeymiş babaneminmiş benim için saklamış gösterir göstermez neteki fotoyu getirdi doladım boylu boyuna sağ bacağma ağrıyı azaltdi ama uyurken cıkarmak lazımmış. Sen hatırlatmasan aklina gelmiycekdi cok sağol.

Bunlarde benim cicişlerim kızlar. Pembe olan çeyizimde vardı. Ekru pijama takımımda vardı. Sabahlığını yeni aldım. Önden düğmeli olduğu için lohusa takımı olarak değerlendiriyim dedim

Eklentiler

• C42EE526-03A1-46DE-B070-AEEBD23F8E93.webp
    11 KB · Görüntüleme: 74
  • 9C5B2824-BAD7-4A82-8BD2-7DBE983831FB.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 61
ben de alıcam canım benim de söylediğin gibi pazar gününe denk geliyo bakalım cuma mı yazıcaklar pazartesi mi ben randevumu aldım cuma gününe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…