2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok tesekkur ederim canim

Yatakci bulmak sorun bildiğimiz markalarmi mesela yatakci dediğin canim

Ben istanbuldayım masko mobilyacılar çarşısı var orda da yatak firmaları var mesela ben kendi odama polya yataktan aldım park yatağın içine de orda yaptırdım. Sen nerde ikamet ediyorsun bilmiyorum varsa mobilyacıların olduğu biryer sanırım yatak yapan firma da vardır içinde.

kızlar fazla sodanın ödem yaptığını konuşuyodunuz sanki hergün düzenli bi şişe içmek değil dimi bahsettiğiniz yoksa arada bir mi içmek gerekiyo

Ben eskişehirdeyim burda da var mobilyacılar bir araştırayım ben ozaman sağol canim

Hala bi çok alınacak var kızlar bayram bi bitsin onlarıda tamamlamadan rahat edemicem inşallah bu süre içinde doğmaya çalışmaz yaramaz
evet canım ya benim asıl anlamadığım şimdiye kadar aman herşeyimiz var ikinci çocukta hiç ihtiyaç kalmıcak diyoken hep bişeyler çıkıyo düşündükçe

canım pijamalarını gördüm çok güzel güle güle giy bide şunu fark ettim melina aşırı sana benzemiyo mu ya ultrasondan bile bu kadar belli yani

Seker olcum cihazi da almani oneririmm hic beklemedigin zamanalrda yuksek yada alcak vikabiliyor kendini gozlemlersin

kızlar fazla sodanın ödem yaptığını konuşuyodunuz sanki hergün düzenli bi şişe içmek değil dimi bahsettiğiniz yoksa arada bir mi içmek gerekiyo
Ben hergún iciyorum canim dokrorum hergún 2 siseye kadar icebilirsin bebegin gelisimine ve kemiklerine faydasi var demisti ben 1 sise iciyorum bu saatlerde

Ayyy dikkat et kendine cnm. Varmıydı bir sıkıntın peki bende girmedim nstye inş sıkıntı olmaz çalışmam gerek biraz daha. Sonrası lazım bana ama tabi hayırlısı napaşım
Bende temmuz 10 a kadar calismaya sartlamistim kendimi sancim cikinca calisamaz raporu verdi 3 hafta evden cikmk yoksanci takibi yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…