2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hergún iciyorum canim dokrorum hergún 2 siseye kadar icebilirsin bebegin gelisimine ve kemiklerine faydasi var demisti ben 1 sise iciyorum bu saatlerde
benim de düzenli içmem lazım canım çok bacaklarım ağrıyo yatınca uyku tutmuyo haftadır magnezyumu içemiyorum içim bulanıyo ama sodayı her akşam içicem artık

evet canım ya benim asıl anlamadığım şimdiye kadar aman herşeyimiz var ikinci çocukta hiç ihtiyaç kalmıcak diyoken hep bişeyler çıkıyo düşündükçe
Aslına bakarsan ben hiç ikinci çocuğumunda erkek olacağını düşünmemiştim birde yenidoğan kıyafetleri çok yıkandı harap oldu diye çoğunu suriyelilere postaladım malum onlar yılda bir doğuruyor. O yüzden yeni doğan eksiğim çok ama onun dışında oğlanın bi sürü kıyafeti var bir yaşına kadar olanları baştan almam gerekecek ooooo bizim liste kabarık yani

ben daha kimseye dağıtıp elden bişey çıkarma fırsatı bulamamıştım canım ama benim de her şey süslü püslü pembiş buna da mavili şeyler özeniyorum haliyle o yüzden sil baştan gibi oldu

ben daha kimseye dağıtıp elden bişey çıkarma fırsatı bulamamıştım canım ama benim de her şey süslü püslü pembiş buna da mavili şeyler özeniyorum haliyle o yüzden sil baştan gibi oldu
Benimde aynen öyle ve liste hayli kabarık bir günde alıp çıkmaya çalışıcam hepsini tabi unisex olanlar hariç maviş al oğlana

Kizlar 20 dakika durmayan burun kanamam oldu
Drum tamponla 10 dk geçmezse acile git demisti ilk seferinde acildede bisey yapmiyorlar diye gitmedim
Dr a kontrolde sordugumda kulak burun boğaza gözük yakıyorlar o damari dedi korkumdan gitmedim ama hic bu kadarda kanamamıştı
Sizde oluyormu napiyorsunuz

Canım yokta geçmezse acile git tansiyon baktır onlar durdurur bi şekilde hamilesinde risk alma geçmiş olsun

Canım geçmiş olsun bendede hiç olmadı ama durmuyorsa git muhakkak hastaneye

Geçmis olsun cnm bndede olmadı, hala kanaman varsa bi acile görün istersen için rahat eder.

E
Geçmis olsun cnm bndede olmadı, hala kanaman varsa bi acile görün istersen için rahat eder.
Ilk kanamada gitmistim yolda durmustu ama yi yapabilecegimiz bisey yok dediler icine bi merhem sürdü bepanten tarzin yolladi beni o yuzden gitmedim durdurdum ama.sizliyor su an

Canim sezeryan sonrası narkozdan rahat uyanabildinmı? Benim daha önceki doğumum epidural sezeryan olmustu simdi epidural istemiorum narkozdan çabuk ayilirmiyim sacmalarmiyim diye tereddütlerim var..
Ben saçmalamışım canım hatta eşim keşke annemler yanımda olmasaydı iyi konuştururdum seni diyor
Eşime sormuşum çocuklar iyi mi diye ? O da iyiler ikisi de bana benziyor demiş ailesinin yanında tüh demişim .
Bir de toparlamaya çalışmışım niye tüh diyosam ben seni severek aldım diye

benim de düzenli içmem lazım canım çok bacaklarım ağrıyo yatınca uyku tutmuyo haftadır magnezyumu içemiyorum içim bulanıyo ama sodayı her akşam içicem artık
Ostecare dite bi ilac var benim.ictigim hem kalciyum var gem magnezyum ven aylardir onu iciyorum istersen icebilirsin

Kizlar sag göğsüm cok fena ağrıyor. Bu normal mi acaba. Nefes alirkn zorluyor resmn

Tamam canim,onu da alayim.kullanmasini bilmiyorum zorlanmam diymi?birde tok karnina mi ölcmem gerekiyor?
Cok kolay canim eczanede anlatıyorlar
Ilk günler hem aclik hem 2.saat tokluk bakmani öneririm normal gidiyorsa sonra asiri kaçtığın zamanlarda sadece tokluk baksan yeter ben su an tokluk bakiyorum aclik sorunum yok hatta fazla düşük

Genel anestezi olmicam sırf bu yüzden bende çok saçmalamışım çünkü ilk doğumda. Nasılsın ama genel anestezi ile sanki ağrılar daha az oluyor gibi toparlandın mı inşallah oğluşlar nasıl

Canım bnde alıcam rapor geçen doktora soyledım 31+4 31+5 31+6 da da alınabilir dedı bende oyle yapıcam herturlu olasılığa karsılıj bıkac gun erken gıdıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…