2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Genel anestezi olmicam sırf bu yüzden bende çok saçmalamışım çünkü ilk doğumda. Nasılsın ama genel anestezi ile sanki ağrılar daha az oluyor gibi toparlandın mı inşallah oğluşlar nasıl
İyiyiz canım günden güne daha iyi olacağız evet ağrılarım var ama bunlar yatmalarımdan kaynaklanıyor bacaklarım çok acayip şiştiler Bel ve sırt ağrısı çok fazla
İyi olduğunu bilmek yetiyor bebeklerimin

Nasil guzel bir mutluluk ki agrilarini bile dusundurmuyor. Ayy darisi bize olsun

Yavaş yavaş onlarda geçer zamanla inşallah görüyor musın peki kucağına alabildin mi birde solunum desteği alıyorlar mı çok merak ediyoruz seni sabırsız anne

Gecmis olsun.. benim hic kanamadi normalde hamilelikte normal ama seninki cok uzun kanamis ihmale alma bence

Cok sağol canim.nerden temin edebilirim bunu?internet üzerinden mi aldin sen

Gecen biri araba koltuğu atmsiti.. lacivertli hangi sitedeydi o.. arkadasda bakmak ustedi ama sitenin ismini unuttum

Rica ederim sende sağol ama şeker yükleme yaptırdığıysan yüksek çıktıysa endokrin dktra yazıyor sigorta karşılıyorumu onu bilmiyorum bende Türkiye’den almadım çünkü
Şeker yuklemesi yaptirmadim canim,yaptirmayi da düşünmüyorum.o yuzden bu cihazi alıp evde kendim olcmem en iyisi diye düşünüyorum.yarin eczaneye bi gideyim bakim.fiyatini da sorarim.zaten gebelikte cok kilo zararli diyerekten diyetisyene de giderim.oyle öyle hallederim ne gerek var ac karnina şekeri yükleyip kendimi hirpalamaya diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…