2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım tabi tercih meselesi ben dikkat ederim ölçerim diyorsan tabi alıp ölç yaptrımaycaksan

Öyle gidip geliyor yalancık bunlar rahim kendi hazırlıyor ondan herlade canım uykusuz kalıyorum çok işte göbeğimden yatamıyorum yani öyle aşırı büyükte değil aslında ama işte
Sorma o dert bendede var canim gòbekten bende uyuyamiyorum bacaklarimin arasina yastik koyuyorum bide benim sipa suanda bile deli danalar gibi tepiniyo

Evet canım uzun süreli kalması ve sık sık tekrarlaması Yoksa gün içinde hepimizde oluyor

Ay çok ilginç ya canım peki mesela az önce karnım resmen yamuldu ve sağ taraf tepe oldu ama o tepe eminimki bebeğin ayağıydı dışa doğru ittirip kocaman tümsek yaptı bunudamı kasılma olarak sayacağım?

Yavaş yavaş onlarda geçer zamanla inşallah görüyor musın peki kucağına alabildin mi birde solunum desteği alıyorlar mı çok merak ediyoruz seni sabırsız anne
Ben cevaplayım canımcımm. Bebeklerin biri biraz oksijen desteği alıyor, biri dün itibariyle kendi başına nefes alıyor çok şükür.

Evet dalga geçerler heleki okulda çocuklar birbirine karşı acımasız oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…