2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yolladim..en azindan ayakkabilari ayaginda dedim. Kesin kocasi giydirmistir diyor ayy gırgıra cevirdik halimizi yaa ama olsun hepimiz cok tatliyizz
benim ayagima ayakkabida olmuyor terlik siparis ettim netten dra gidene kadar gelir insallah

Rica ederim canım benim bir faydam dokunduysa ne mutlu bana. Gece çıkar kan dolaşımı rahat olsun diye nasıl rahat edersen.

benim ayagima ayakkabida olmuyor terlik siparis ettim netten dra gidene kadar gelir insallah
Spor ayakkabi rahat oluyor canim.baskada birsey denemedim.bez spor ayakkabi benim simdilik giriyor..havalar yagmurlu olmasa terlik sandalet giyilir havalarda degisken.cokta gezdigim yok birde bu durum var

Spor ayakkabi rahat oluyor canim.baskada birsey denemedim.bez spor ayakkabi benim simdilik giriyor..havalar yagmurlu olmasa terlik sandalet giyilir havalarda degisken.cokta gezdigim yok birde bu durum var
Bende gitmiyorum evdeyimde hic bi ayakkabiya girecek gibi degil yani terligi bile koca kari tarzi soyle bol bisey aldim rahat etmek adina offff offff ne cektik be kizlar

Şeker yüklemesi yapılmadan triglesit ve insülin direncine baktırarak şeker olup olmadığını anlayabilirsin. Bu ikisinin sonucu düşükse şeker Yok demektir. Benim o tahliller düşük çıktı. Şeker yüklemesi yaptırmak istemedim ama babanda varmış yapmamız gerek dediler yaptılar. Sonuç şeker çıkmadı. Yurtdışında yaşadığım için inatlaşmadım ve çok kilo aldığım için sessiz kaldım. Doğuma kadar almam gereken maksimum kiloyu şu ana kadar almış bulunuyorum. 66 ile hamile kaldım 79 oldum daha doğuma 85 gün var.

Şiştinmi o kadar ben ara sıra yüzüğü çıkarıp takıyorum bakıyorum şiştimmi şişmedimmi. Sandaletlerim de geçen yaz aldığımı giyiyorum hala. Sadece önümde koca bir karpuz var o kadar ))))

Yavaş yavaş onlarda geçer zamanla inşallah görüyor musın peki kucağına alabildin mi birde solunum desteği alıyorlar mı çok merak ediyoruz seni sabırsız anne
Hergün 2 kere görme hakkımız var sabh akşam koşarak gidiyoruz ikiside makineye bağlı değil demir kendi kendine sıfır destek oksijenle devam ediyor
Berkin burundan oksijen desteği alıyor biraz tembellik ediyor o keyifçi ..
kucağıma henüz alamadım sadece saçlarını okşadım ikisininde bir defa .. mikrop kapatsa diye onu bile uzun tutmadım

Canım inşaellah en kısa zamanda kucağına alıp evine götürürsün ikisini de. Şimdi ne güzel mis gibi kokuyorlardır.

Son düzenleme:
Canım inşaellah en koşa zamanda kucağına alıp evine götürürsün ikisini de. Şimdi ne güzel mis gibi kokuyorlardır.
Amin canım hemfe nasıl güzel kokuyorlar
Sütüm gelsin diye bu akşam bebişimin altından battaniyesini verdiler kokusunu sinmiş kokla koklamdoyamıyor insan

Allah tez zamanda kucağına almayı sevmeyi doya doya o misss kokularını çekmeyi sağlıkla beraber eve dönmeyi nasip eder inşallah canım.

ay çok tatlısınız canım ya maşallah size cidden eşine mi benziyolar ikisi de
ben de çok merak ediyorum bizimki kime benzicek bakalım

ben de alıcam canım benim de söylediğin gibi pazar gününe denk geliyo bakalım cuma mı yazıcaklar pazartesi mi ben randevumu aldım cuma gününe
Bizimki senden önce yazarız duruma göre bilgin olur cnm

Bende temmuz 10 a kadar calismaya sartlamistim kendimi sancim cikinca calisamaz raporu verdi 3 hafta evden cikmk yoksanci takibi yapicam
Kısmet sağlıkl olsunlarda artık napılım yat sende annesi dikkat et keyif yap evde annesinin yorulmasını istememiş kuzu
benim de düzenli içmem lazım canım çok bacaklarım ağrıyo yatınca uyku tutmuyo haftadır magnezyumu içemiyorum içim bulanıyo ama sodayı her akşam içicem artık
Bende içemedim ostecare verdi banada içiyorum onu
Canım bnde alıcam rapor geçen doktora soyledım 31+4 31+5 31+6 da da alınabilir dedı bende oyle yapıcam herturlu olasılığa karsılıj bıkac gun erken gıdıcem
Erkene deniycem bende ama beni tanımayan hiç gitmediği bi dr inşallah sıkıntı yapmaz

Kızlar bebeğin sağı yada solu şişirip tepe yapması anormal bir durummu göbeğim yamuluyor?
İlk kızımda çok olurdu yatış şekline göre oluyordu mesela yatıp kalktıgımda tepe çıkardı bir tarafta

Amin canım hemfe nasıl güzel kokuyorlar
Sütüm gelsin diye bu akşam bebişimin altından battaniyesini verdiler kokusunu sinmiş kokla koklamdoyamıyor insan
Cnm çok duygulandım ağlattın beni sabah sabah inşallah en kısa sürede kucağına alıp koklarsın evinde kuzucuklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…