- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- 128
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #4.421
Günaydın iyi pazarlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keseyi hissedenler varmı aranızda?
Sanırım 8 haftalıkken (ilk gebelik)ben elimle hissedebiliyordum
Şimdi 7. Hafta ama bişey Yok
Yapacak birşey yok demekki başlıyor bu dönemde ilk hamileliğimde bukadar erken değişmemişti diye hatırlıyorumBende şimdiden kilo aldigimi hissediyorum ama malum gaz sıkıntısı çekiyoruz. Dün farkettim şiştiğimi bana bol olan pantolonu giyindiyim tam oldu![]()
Yaşın genç en azından bana göreEvet o gaz sikintisi bendede var. Tok takmiyorum acikcasi yasta genc degil 34 yasindayim. Bu yuzden dengeli beslenmeyle devam ediyorum. Az kilo almak da ilerde kemikerimesine neden oluyor vitamin eksikliginden.
vermesi çok uzun sürdü o yüzden daha az alsam istiyorum ama sağlıklı olsunda yapacak birşey yok gene veririz
Hiç öyle birşey hissetmedimde duymadımda nasıl oluyor oKeseyi hissedenler varmı aranızda?
Sanırım 8 haftalıkken ben elimle hissedebiliyordum
Şimdi 7. Hafta ama bişey Yok
Günaydınlar, ben de ilkinde 18 kg almıştım, bunda hedef maksimum 12 kg idi, şimdiden 1 kg ben de almışım, son aylarda haftada 450 gram aldığımı biliyorum, bel fıtığından çok çektim, 6-8 ayda gitti kilolar ama ne kadar az alsak o kadar iyi.Günaydın gene erkenden uyandıkdaha çok yeni olmasına rağmen pantolonlarım sıkıyor acayip gazdan karnım 4-5 aylık gibi oldu
2 kg almış gözüküyorum sizde durumlar ne böyle başlarsam kaçla kapatırım
![]()
Aynen canım bende öyleyim çok rahatsız ediyo gaz durumu. Birde kabızlık var bende ikisi bir arada nasıl şişiyorum anlatamam, normalde 47 kiloyum göbek 5 aylıkGünaydın gene erkenden uyandıkdaha çok yeni olmasına rağmen pantolonlarım sıkıyor acayip gazdan karnım 4-5 aylık gibi oldu
![]()

Harikasın göbeğimi salmak icin hep bu anı bekledim kısmı cidden bana kahkaha attırdı bende şişiyorum valla bide afedersin kabızlık sorunu cıktı basıma çatlıycam neredeyseNormalde hiç zayıf olmadım göbeğimi salmak için hep bu ani bekledim :)))) Şaka bir yana doktoruma da ne zaman gitsem ilk 3 aylık periyotta kilo bile verilebilir diyor ve bana kilo verebilirsin diye mesaj veriyor zannımcaBen de bugünden itibaren dikkatli beslenmeye başladım. Hunharca yemiyorum
![]()
İlk aylarda kilo verme nedeni genelde bulantı ve kusma oluyor. Beslenmeye dikkat edin tabi ki ama, o her zaman gerekli. Hamilelik boyunca kilo alımına dikkat etmek kolay değil. Geçen sene aynı dönem hamilesiydim, 12 maksimum 15 kilo alacağım dedim 20 kiloyla bitirdim hamileliği. Hayaller ve hayatlar bir olmuyor ama emzirirken veriliyor beslenmeye dikkat ederseniz. O yüzden kendinizi çok hırpalamadan şeker ve hamurişini kesip gerisine yükleyebilirsiniz, sadece tavsiye tabi.Normalde hiç zayıf olmadım göbeğimi salmak için hep bu ani bekledim :)))) Şaka bir yana doktoruma da ne zaman gitsem ilk 3 aylık periyotta kilo bile verilebilir diyor ve bana kilo verebilirsin diye mesaj veriyor zannımcaBen de bugünden itibaren dikkatli beslenmeye başladım. Hunharca yemiyorum
![]()
Kızlar ben 7+3 günlük hamileyim. Şiddetli bulantılarım var, iyi olduğum zamanda oluyor. Ve utanarak yazıyorum ama aşırı idrara çıkıyorum artık gına geldi tuvalete gitmektenSizlerde de oluyor mu durum
Aynen ya hep solda benimde. Yere eğiliyorum sol batıyor, yürüyorum sol batıyor, wcye oturuyorum sol batıyor, sağda hiç bir olay yok ama sol bacağımı uzatamıyorum. Gece yatarken sol bacağımın altına yastık koyuyorum havada durunca rahat ediyorum.
Günaydın gene erkenden uyandıkdaha çok yeni olmasına rağmen pantolonlarım sıkıyor acayip gazdan karnım 4-5 aylık gibi oldu
![]()
Harikasın göbeğimi salmak icin hep bu anı bekledim kısmı cidden bana kahkaha attırdı bende şişiyorum valla bide afedersin kabızlık sorunu cıktı basıma çatlıycam neredeyse
Soylediklerinizin hepsini aklımın bir köşesine yazdımİlk aylarda kilo verme nedeni genelde bulantı ve kusma oluyor. Beslenmeye dikkat edin tabi ki ama, o her zaman gerekli. Hamilelik boyunca kilo alımına dikkat etmek kolay değil. Geçen sene aynı dönem hamilesiydim, 12 maksimum 15 kilo alacağım dedim 20 kiloyla bitirdim hamileliği. Hayaller ve hayatlar bir olmuyor ama emzirirken veriliyor beslenmeye dikkat ederseniz. O yüzden kendinizi çok hırpalamadan şeker ve hamurişini kesip gerisine yükleyebilirsiniz, sadece tavsiye tabi.
Bir de sevdiğiniz yiyecekleri bol bol yiyin, sonra bebeğe gaz yaptığı için yiyemeyebiliyorsunuz
Sağlıklı ve güzel bir hamilelik diliyorum hepinize. Bebeğinizi hayırlısıyla kucaginiza almanız dileğiyle![]()