2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ben de duydum hatta anne karnında mudahele ediyorlar masaj yağ ses isikivs belli haftalarda son hamlelerini yapiyormus yani sezeryan en son çare bazı ülkelerde

Evet ben de duydum hatta anne karnında mudahele ediyorlar masaj yağ ses isikivs belli haftalarda son hamlelerini yapiyormus yani sezeryan en son çare bazı ülkelerde
Ben mudahaleyi bilmiyordum masaji isigi ve bas asagi belli surelerde durmayi duyup sordum ona istinaden anlatti iste ebe ise hatta o hareketler riskli falan dedi bende amaaan deyip oluruna biraktim donmedi sezeryan oldum :)

Kendime kural koydum bebiş çerde oynadığı sürece, kanama, su gelmesi ve aşırı dayanılmaz sancı da olmazsa evham yapmayacağım o yüzden olan ağrılarda günlük rutin oldu benim için
Aslinda benim durumda òyle doktorumda esimde ayni seyi diyo sonra bana kiziyolar su bebegi rahat birak diye dedikleri gibi annelik zor zanaatmis

Insallah canim sanki boyle o da rahat degil gibi sıkışmış gibi tekmeliyor ya da benim bilinc altim oyle soyluyor :)
Canim bi sıkıntı olsa doktorun çocuğun duruşuyla ilgili seni uyarirdi, inş ağrıların yarın azalır azalmassa dr a bilgi verirsin içini ferah tut bu bebisler bi anda pozisyon degistirebiliorlar.

Bnm anneannm 14 tane doğurmuş ölenler vsr ikizlerinden olen varm hayatta olan 10 kisi smdj

Ya sorma ne fitim ama anlatmakla bitmez .son ebe randevusunda 20 kg aldim dedim yakindim.2 kisilerdi.dalga gectiler.sen yolda yuruyunce herkes kenara kaciyordur kesin diye.vucut su topluyor rahim su kadar bebis bu kadar vs.dediler.ya ben bebegin sagligindan endiselenmistim dedim sakayla kahkaha atmaya basladilar.hersey normal gorunuyormus merak etmiycekmisim.bugun whooping cough yaptirdim bu arada kolum aciyor biraz.gecer umarim en kisa zamanda.lidl da hamile elbisesi gordum dun renkleri pek begenmedim.emzirme yeri de vardi.annem hastaneye gecelik diye giyersin dedi.belki gidip alirim yarin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…