2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz esim hayvanlar ters gelince elini atip duzeltiyor dogum esnasinda iste insanlarda oyle bisey yok

Kizlar benim suanda bacaklarimin ic kisimlari agriyo bu sipa cok hareket ediyo suan ondanmi magneztumda ictim ama

Sol tarafa yatınca bebeğe kan akışı daha verimli oluyormuş. Ben hamileliğimden beri özeniyorum sola yatmaya. Babanelerimize gelince onlar ne hastane ne doktor ne ultrason görmüşler. Hepsi çatır çatır normal doğurmuş. Keşke onlar kadar güçlü olabilsek

Bende anlamiyorum canim birseyler oluyor ama hayirlisi
Kız rahat bırak bu kızı prenses oynuyor tepiniyor Normal canım merak etme benim şuan kalçalarım bile ağrıyor ama artık bu aprılar normal bir canlı taşıyorsunuz rahmimiz bekaslar büyütü evham canım merak etme birşey yoktur

Bide canım Türkçeyi katletmeten yazsam herşey daha güzel olacak

Ay nebileyim canim burda okuyoruzya bide benimde 2 gúnsúr sertlesmeler oluyoya simdide bu agri olunca tedirgin oluyorum

Kesinlikle oyle bu hafta cidden cok zor gecti benim icin dondugu icin vucudum adapte oluyor galiba bu duruma insallah alismadan tekrar eski haline doner:) stres yapmiim diyorum ama elimde degilbegdeki hesap carsiya uymayinca insan takıyor kafaya
Bebeğin dönmesini çok stres yapma çünkü son haftalarda bile dönebiliyormuş. Kesin şu yada bu hadta dönecek diye bir kuralı yokmuş. Hareketli demekki bebeğin yerinide sevmiş dönüp duruyor

Kiz esim hayvanlar ters gelince elini atip duzeltiyor dogum esnasinda iste insanlarda oyle bisey yok
Nasil yooook :) eskiden ebeler ellerini dirsege kadar! Sokup bebege dogum pozisyonu aldirirmis. Asm deki ebemiz söyledi ama artık yapmiyorlarmis riskli oldugu icin kol bacak kalca cikigi olabiliyormus bu sirada. Hatta ben kizimda arastirdim bazi drlarda dogum oncesi bunu yapiyormus yaptiran varmis yani ama cesaret edebilecegim birsey degil :))

Ay nebileyim canim burda okuyoruzya bide benimde 2 gúnsúr sertlesmeler oluyoya simdide bu agri olunca tedirgin oluyorum
Onlar normal canım kasıkların da regli ağrısı gibi ağrın olursa bu şiddetlenirse bunalrdan tabi kork yani sen ne yaşadığını daha iyi biliyorsun dikkat et dinlen bakalım geçmezse yine doktora gidersin

Var tabi duydum onuda şuan alternatif olarak direk sezaryene alıyorlar ki çok şükür sezaryen o zamanlardaki gibi zor ve imkansız değil. Bikmem buzağılara bişey olmuyor hatta çıkmazlarsa eşimin doğum ipi var ucunda da bildiğin göz kancası farklı bişey onu takıp çıkarıyorlar hatta ve hatta bi kere çıkmamış da ipin ucunu traktöre bağlamışlar sonuç inekte buzağıda sağlam ama söz konusu insan olunca tabiki tedbirli olmak adına zararlı öngördükleri uygulamaları yapmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…