2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah. Sağlıklı beden bu olsa gerek. Birini ikisini ortaya çıkarana kadar hem psikolojik hem vücut olarak yarım insan oluyoruz resmen
Kız vücudunu gor nne ssrkma ne bisey hicbirswyi yok. Acile götürmüştk bi kere doktor igne yapacakti doktor dedi ki teyze sende ki vücut bnde yok

Bence bu konu aileyle alakali.ben de bencillik yapip beraber yattim hep doyayim diye.o bizle yatmazsa ben onunla yatiyorum uykuya dalana kadar.masallar sohbetler gunun ozeti dersi vs derken daliyoruz.3.5 yasinda 1 yasinda yaptim odasini sozde.dogumdan sonra ya bebisle ben onun odasina gececez o babasiyla uyuycak bir donem yada odasinda kalacak.karar veremedim daha.

Elbise tayt kot emzirme sütyeni top varmış eşim kot ve iki tanede top almış bana ha birde hırka. İhtiyacım yoktu ama fiyatlar uygun gelmiş kot 42 olaymış iyiymiş
Kilo verilir diye düşünüyorum önemli olan bebeğin ve annenin sağlığı. Ben çok relax bir hamile oldum. Çok şükür hepsi geçer.

Burdakilerin rahatligi bize yansiyor bence.turkiyede doktordan ebesine herkes geriyor hamileyi.bu arada ates olcer aldim oradan £9 tu galiba.hem kulak hem alindan vs. Olcen.normalde 30dan asagi yok piyasada.almadiysan ona da bak istersen.

Bnm anneannm 14 tane doğurmuş ölenler vsr ikizlerinden olen varm hayatta olan 10 kisi smdj
Benim annem 8 tane doğurmuş ikisi ölmüş hepsi normal doğum hastanesiz doktorsuz. Kayınvalidem kaçtan doğurmuş bilmiyorum 10 tanesi hayatta. Tarladan geldim koyunları sağdım kocanı doğurdum diyor. Onlara baktıkça bende yapabilirim diyorum en azından normal doğum yapmak istiyorum. Dokuz ay an be an yaşayıp ağrısız doğurmak istemiyorum. Yani doğanın kadına armağan ettiği en kutsal şeyi hakkıyla yaşamak istiyorum. İnşallah allah nasip eder. Bizim eski kadınlar annelerimiz ananelerimiz gibi olmamız imkansız.

Burdakilerin rahatligi bize yansiyor bence.turkiyede doktordan ebesine herkes geriyor hamileyi.bu arada ates olcer aldim oradan £9 tu galiba.hem kulak hem alindan vs. Olcen.normalde 30dan asagi yok piyasada.almadiysan ona da bak istersen.
Türkiye’de durumlar farklı gerçekten her konuda. İnsanlarda birbirlerini etkiliyor ve birbirlerinin etkisinde kalıyor. Özel hastane zaten müşteri olarak görüyor. Ben türkiyedede özel hastaneleri mecburi bir durum olmadıkça tercih etmedim. İzmir’de yaşadım. Ege üniversitesi ve Bozyaka SSK benim favorilerimdi. Kız kardeşim ilk kızını özelde doğurdu dünya para verdi ikinci çocuğunu oğlunu buca kadın Doğumda doğurdu daha memnundu. Hastane işi biraz şans galiba.
Yarın bakayım ateş ölçere Ldıl ın ürünleri genelde iyi oluyor.Daha önce bir tane almıştım Ağız ve koltuk altından ölçen

Günaydın annisler.sabahin 7 sinde prensesimin uyku setini yıkadım astım bile bian once bitsin hazırlıklar ve rahat rahat bebisimi bekliyeyim istiyorum.yikanip utulenecekler tmm.dogum çantasınin eksikleri az kaldi.sizler ne durumdasınız . Cok sukur bugunleri de gördük bunlari da konuşur olduk

Gunaydin kizlar benimde 8:30 da randevum var hem bebisi goreyim hemm de calisamaz raporu alayim dedim iki gundur pek tadi yok kizcemin hamile oldugumu unutturacak kadar endiseye kaptiriyor beni hayirli haberlerle gelirim insallah
Rahatsizlik geciren arkadaslar cok gecmis olsun cok dikkat edin kendinize sabredin bi kac hafta daha

Bende normal doğum istiyorum canım benim oğlanda daha baş aşagı deil. Nasıl ağrıların nerde ne tür bişi
benimkinin de kafası daha yukarda dönmedi canım
ben de mide sıkışması ciğerlerime baskı var başının döndükten sonra altta daha kötü ağrı yaptığını düşünüyorum ben kasık ve bel bölgesinde

Cok guzel haberlerle gel canim..yaz buraya gelince olur mu

Bi sorun yoktır inşallah güzel haberler alırsın kızı bunalıma soktun içerde raporını alınca oh çekecek yavrucuk

Oh ne güzel canım bende dün gece ne eksiği kaldıysa hepsini netten aldım güle güle kullanırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…