2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Daha en az iki haftan var canım inşallah döner tekrar. Makat gelişinde aşağı tepikledikleri için sanırım ağrılar daha çok oluyor. İnşallah dönsün ama normal doğum yaparsın canım.

Bizimde burunlar büyük biraz
Dr ufacık burnu var dedi biz sok
Dedim karıştı mi bu cocuk
Doktor deli sandı bizi merak etme büyür belki burnu diye teselli etmeye çalıştı

Düştün stres oldun ondan agrilarin oluyirdur
Artık büyüdüğü icin agri zaten normal senin bi de ekstran var son haftayı cok stresli geçirdin

Dôner tekrar düşünme şimdiden daha yeri var

Kızlar bir sorum var özellikle son 3 ayda sol tarafa yatılması gerektiği bilgisini duymuşsunuzdur hep sola mı yatıyorsunuz yoksa hala düz yatan veya sağ tarafa yatan var mı dikkat ediyor musunuz çok mu önemli bu konu :)

Hep sola yatmaya çalışıyorum ama gece uykuda ne oluyor bilmiyorum:) Zaten çok düzgün ve uyku alarak ta uyuyamadığım için

Yaniiii
Hep sola yatmaya çalışıyorum ama gece uykuda ne oluyor bilmiyorum:) Zaten çok düzgün ve uyku alarak ta uyuyamadığım için
sürekli ayni tarafa yatınca sırtım ağrıyor benim uyurken dediğin gibi zaten Allah biliyor ne tarafa yattığımızı ya bide şu var eskiden böyle şeyleri kim biliyordu babaannelerimiz annelerimiz gibi

Yaniiii

sürekli ayni tarafa yatınca sırtım ağrıyor benim uyurken dediğin gibi zaten Allah biliyor ne tarafa yattığımızı ya bide şu var eskiden böyle şeyleri kim biliyordu babaannelerimiz annelerimiz gibi
Babannelerimizi geçtim ben ilk gebeliğimde bilmiyordum yorgunluktan baygın gelip yatıyordum ne tarafa yatmak gerek falan hiç öyle birşey bilmiyordum Özel her ay muaneyede gidiyordum ozaman hiç öyle birşey söylememişlerdi

Ben gebelik basindn beri sol tarafima yatmaya çalışıyorum. Bnm için sola yatmak zor oldu alismam cunku hep yuz ustu yatıyordm. :) Ama genelde sol tatafima uyuyorum. Ebe söylemişti sol tarafina yat die

Daha en az iki haftan var canım inşallah döner tekrar. Makat gelişinde aşağı tepikledikleri için sanırım ağrılar daha çok oluyor. İnşallah dönsün ama normal doğum yaparsın canım.
Insallah canim sanki boyle o da rahat degil gibi sıkışmış gibi tekmeliyor ya da benim bilinc altim oyle soyluyor :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kesinlikle oyle bu hafta cidden cok zor gecti benim icin dondugu icin vucudum adapte oluyor galiba bu duruma insallah alismadan tekrar eski haline doner:) stres yapmiim diyorum ama elimde degilbegdeki hesap carsiya uymayinca insan takıyor kafaya

Insallah canim sanki boyle o da rahat degil gibi sıkışmış gibi tekmeliyor ya da benim bilinc altim oyle soyluyor :)
Canım sen düştüğün içinde ağrıların olıyordur bebişde stres yapıp dönmüş olabilir sende yer çekimide işe yaramamış bebiş ters dönmüş kendine sıkıntı etme daha dönmesi için zamanı var dönmezsede böylesi hayırlısıymış dersin yapacak bişey yok.

Kendi kendime güldüm su anda :) aynen yer cekimi ise yaramadı normalde bebek asagi gider dusme durumlarinda benim kizim kaçabildigince yukari kacmis :) :) ilk dogumumda sezaryenden korkmuyordum bu kadar ama iste anlattigim durumlardan dolayı ggercekten bi korku oluştu Allah buyuk insallah beenle bebegim hakkinda hayirlisi neyse o olsun elimden gelen birsey de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…