2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben gecehafta pazar cantasini hazırlamıştım kendi esyalarim haric carsambada sancılanınca iyiki hazirlamisim dedim bence hazir durmasinda sakinca yok
Sadece gecelik alamadim simdi de dolasamicam macbur internetten alicam artik bayram sonunda

Gúnaydîn canim bendaha hicbisey hazirlamadim cantayi be ek arabasini besigi hamagi aldim birkac kolsuz zibin ve birde hastane cikisi aldim ama yikamaya falan baslamadim zaten prensesin bùtgn kiyafetlerini annanneai aldigi icin hepsi orda

Canim git kizceni gòr insallah gùzel haberlerle geleceksin bazen oluyo yerleri daraldigi icn fazla hareket etmiyorlar

Insallah kizlar sorunsuz guzel haberlerle gelirim hakkaten is yeri stresinden cocuk stressiz olmaz yandim ben
Aman canim dikkat benim su an erken dogum riski hep isyeri stresinden oldu simdi mecbur bensiz yapiyorlar is yuruyor ama ben ne hale geldim
Allah bebegimi korusun is hep olur rahat ol sakin stres yapma

Aman canim dikkat benim su an erken dogum riski hep isyeri stresinden oldu simdi mecbur bensiz yapiyorlar is yuruyor ama ben ne hale geldim
Allah bebegimi korusun is hep olur rahat ol sakin stres yapma
Valla allah esirgesin senin isin de kolay degil dikkat edersin zaten bundan sonra biz simdi haftaya evi tasiyip antalyaya gecicez eger ki olurda erken gelmeye kalkarsa sipa ben nerde dogum yapayim muratpasa da olucam ikamet olarak

C ceycey4444 Bende şöyle düşünüyorum yakınlaştırıyorlar yüzünün ultrason resmini alırken ondan herhalde galiba sanırsam umut ediyorum ki
ahaha valla aklımdakileri yazmışsın ultrasonda yakınlaştırıyolar bide suyun içinde yayılıyo uzuyo burun heralde diyorum Benim eşim laz kızımda laz akrabalarına çekmiş

Sadece beşik alan annişler bebeğin kıyafetleri eşyaları vs dolap işini nasıl yapacaksınız?
Girişte fortmanto yaptırmıştık orayı boşalttık çeyizler vardı hep şimdi yıkayıp ütüleyip oraya asmayı düşünüyorum bebek odamız yok evde boş oda olmadığı için o yüzden beşiğide yanımıza koyucaz inşallah

Günaydın :)
Ben dün ucundan yıkmaya başladım gidip gelip elbise askısını seviyorum çok şükür bugünleri de gördük..
ben şeyi Sorcam yıkadıklarımı ütüleyip mi kaldırmalıyım yoksa ütü işini daha ileri haftalarda mı yapmalıyım acaba

Hayırlı ve güzel haberler alın inşallah

ahaha kuzum benim valla benim kız belli laz babasına çekmiş doktor bile görür görmez baba bu aynı dedi düşün yani burnu nasıl

Günaydın güzellerim. Mutlu güzel ve inşallah da biraz serin gün olsun.
Yarın babam geliyor türkiyeye. Perşembe kızımı alıp dönücek. Gelişinemi sevineyim, kızımın gidişinemi üzüleyim bilemiyorum. Biletleri altı ay önceden alınmamış olsaydı belki de göndermezdim. Kızım için şartlar orda daha iyi , o mutluluktan yerinde duramıyor ben üzüntüden

Ayyy canim ya ne zordur ayrilmak simdiden allah kavustursun saglicakla insallah ne zaman geri donecek
Sen nasilsin bu arada

Gunaydin canim.temelli mi kalacak ailenle kizin yoksa tatil mi?

Ayyy canim ya ne zordur ayrilmak simdiden allah kavustursun saglicakla insallah ne zaman geri donecek
Sen nasilsin bu arada
Ben kendimi hissetmiyorum ki. İshal sanırım hormonlardan kaynaklanıyor umrumda değil. Sancım da arada olmasına rağmen kızımla vakit geçirmeye çalışıyorum. Eylül 8de gelicek Bebek olduktan sonra zaman daha hızlı geçecek ama şuanda gerçekten sanki annem ablam kızım can arkadaşım hepsi birden gidiyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…