2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sukur iyiymis sipam gelisimi guzel bir sorun yokmus suyum cok guzelmis kilosu boyu haftasiyla uyumluymus simdi nst ye bagladilar calisamaz raporumu da nst den sonra yazip vericekler
Oh oh cok iyi canim yatinda benim randevum var insallah bende sorunsuz atlatirim

Kiz esim hayvanlar ters gelince elini atip duzeltiyor dogum esnasinda iste insanlarda oyle bisey yok
Insanlarda da var canim ama soyle dogum aninda değil daha oncesinden ebeler yapabiliyor veya bunun egzersizleri var donmesi icin o egzersizleri yaparim artık

Valla cok zor gercekten ne diyeyim allah su gibi gecirsin zamani

Valla cok zor gercekten ne diyeyim allah su gibi gecirsin zamani
Sağol canım. Amin.
Günaydın tatlı annişler, bu sabahtan beri inanılmaz bir kasık ağrısı ve kasılmalarım var. serviste başladı işe de gelmiş bulundum. neden oluyor anlamadım
Canım, yakın bir hastaneye görün derim. Serum takarlar rahatlarsın. Zaman kaybetme bence

3 ay tatili canım. Her sene gidiyor, orda yaz okulu, aktiviteleri vs. daha güzel. Ben burda ona o kadar yabancı dil öğretemezdim. Ama işte süre uzun, canımdan can kopuyor.
Siradan birsey o zaman sizin icin canim.uzulme lutfen geri gelecek hayirlisiyla.sen suan hassas oldugun icin zor geliyordur.o memnunsa bu durumdan sorun yapma.zaten dogumdu bebek bakimiydi derken cok mesgul olacaksin.o bir kenarda seni izleyecek sessizce.belki zoruna gidecek her ne kadar olgun olsada.boylesi hayirlidir ins.

Sağol canım. Amin.

Canım, yakın bir hastaneye görün derim. Serum takarlar rahatlarsın. Zaman kaybetme bence

öğleden sonra doktor randevum vardı canım o zaman doktoruma söyleyeceğim, maalesef sanayi bölgesinde çalışıyorum burada yakın hastane yok

Canim bi sıkıntı olsa doktorun çocuğun duruşuyla ilgili seni uyarirdi, inş ağrıların yarın azalır azalmassa dr a bilgi verirsin içini ferah tut bu bebisler bi anda pozisyon degistirebiliorlar.
Evet ben hatta ondan mi diye sordum yok dedi bebise de guzelce bakti organlarina vs kanama alanina da bakti bi sey yok sebepsiz agrilarim var dogum gibi degil agrilarim ybi dogum olsa es veriyor 15 dk veya 10 dk vs bir dalga halinde geliyor ama benim agrim hep var bakalim bugün olursa tekrar aricam

Dokuz ay an be an yaşayıp ağrısız doğurmak istemiyorum. Yani doğanın kadına armağan ettiği en kutsal şeyi hakkıyla yaşamak istiyorum su cumlen tam da benim dusuncemi anlatmis ayni senin gibi dusunuyorum bende

Kızın yaz tatili icinmi gidiyo canım?

Sen aldıkça bebekte alıyo dedi canım,benim ilk doğum normaldi ondada 4.85 doğdu oğlum benim doktorda normalci olduğu için e tabi bebek ne kadar iri olursa doğumda o kadar zor olur bizim aldığımız kilolarda tansiyon açısından sıkıntılı.bence 9 kilo çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…