2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gozunaydin baban icin canim. Kizin icinde Allah kavustursun insallah canim cok mu kalacak kuzucuk

Günaydın tatlı annişler, bu sabahtan beri inanılmaz bir kasık ağrısı ve kasılmalarım var. serviste başladı işe de gelmiş bulundum. neden oluyor anlamadım
Gunaydin canimm agrililar kervanina hoşgeldin insallah gecici bir agridir neyseki bugun randevun var hem bebisinu görürsün hem de icin rahatlar

Insanlarda da var canim ama soyle dogum aninda değil daha oncesinden ebeler yapabiliyor veya bunun egzersizleri var donmesi icin o egzersizleri yaparim artık
Evet ama tehlikeli olanları yapma bende bakmıştım bi ara ne yapılabilir diye bi kaç tanesi aklıma yatmadı

Allah kavuştursun canım en azından kızın mutlu olacak güzel vakit geçirecek inşallah

Ben yikama utuleme islerini taa 24 lerde falan halletmistim. Ondan sonra besigi boyatip hazir ettim. Sonra cibinligini diktirdim. 2 gun once perdemiz geldi. Uyku setimiz hala paketli duruyor. Bayramdan sonra yikayip utuleyip sereyim diyorum. Cantami da bayram sonuna biraktim. Bazen zaman duruyormus gibi geliyordu ama saka maka 1 ay sonra gun sayacaz artik. Az kaldi miniklerimizi kucagimiza almaya. Can sagligi ile insallah

Utule canim ileride iyice zorlasir bence. Hem sicaklar hem bizim sicagimiz agirlasacaz bir de. Ben de dolaba yerlestirdigim zaman gidip gelip dolabi acip seviyordum. Bi de yikadiktan sonra dolabi da bebe kokusu sarmisti. Bakmaya koklamaya kiyamiyor insan. Utulediklerinin ustune bez sermeyi unutma ya da bohcala doguma kadar tozlanmasin

Cok sukur iyiymis sipam gelisimi guzel bir sorun yokmus suyum cok guzelmis kilosu boyu haftasiyla uyumluymus simdi nst ye bagladilar calisamaz raporumu da nst den sonra yazip vericekler
Hadi gozun aydin canim cok sukur. Ben de dun calisabilir raporu aldim. Hic doktorumu bile gormedim. Saglik kurulundan aldim doktoruma da sekreter imzalatti 5 dk surmedi. Muayene nst hic yapilmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…