2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yikadiktan sonra utuleyip dolabina kaldırmıştım canim evet askilar cok cici bende aldim elbise askilari minnos minnos

Gunaydin kizlar ben fenalardayim sanirim atesim 50 derece falan ellerim ve ayaklarim yaniyor agrim cok gece uyuyamiyorum bile insallah son 1 gunum kaldi artik ise gelmek iskence oldu
Al bendende okadar canım bayram tatili dinlenicem diye dört gözle bekliyorum artık iş çok yoruyor ağırlaşıyoruz tabi

masallah 4.85 baya iyiymis :) size de helal olsun, uzun surdu mu dogum? ben de esim de 3.200 civari dogmusuz, halbuki esimin boyu 1.85. bizim bebek de en fazla 3.5 olur diye umuyorum ama iste kilosunu bilmiyoruz. En son 20. haftada 360 gramdi. Ozelden randevu aldik bu hafta, ultrasona gidelim diye. 31 bitmis olacak, hem kilosunu ogrenelim, hem de kalbine filan baksinlar dedik.

Çok haklısın canım. Sırf bu sene çok ağır koyuyor. Burda benim bu halimde onu en fazla yakındaki parka çıkarabiliyoruz. Orda güneşi, denizi, havuzu, dil kursları vs.derken çok daha fazla kazanc sağlıyor tatilden. Ben gittiğimde aldırış bile etmiyor o kadar mutlu oluyor. Bir haftadır 4gibi uyuyor 8de kalkıyor nasıl mutluysa artık ..dövesim geliyor. İşte hamilelik hormonları.

Gunaydin kizlar ben fenalardayim sanirim atesim 50 derece falan ellerim ve ayaklarim yaniyor agrim cok gece uyuyamiyorum bile insallah son 1 gunum kaldi artik ise gelmek iskence oldu
Canim hemen bir hastaneye gitsene yatis verirler mudahale ederler.bu kadar yüksek ates iyi degil Allah korusun

Insallah canim.bizim de besigimiz cibinligimiz fln geldi.bayramdan sonra eve bir temizlik ypilip kurduracağız besigini..

Dokuz ay an be an yaşayıp ağrısız doğurmak istemiyorum. Yani doğanın kadına armağan ettiği en kutsal şeyi hakkıyla yaşamak istiyorum su cumlen tam da benim dusuncemi anlatmis ayni senin gibi dusunuyorum bende
inşallah allah gönlümüze göre verir ve normal doğum yapar anneliği düşlediğimiz gibi yaşarız.
Ben kendimi fiziksel hazırlamaya çalışıyorum hergün mutlaka en az yarım saat yürüyorum merdiven çıkıyorum iniyorum kegel egzersizlerine başladım ve son dönemler hergün iki hurma yemwyi planlıyorum. Ruhen hazırım. Gerisi allahın takdiri nasip kısmet

Son düzenleme:
Dokuz ay an be an yaşayıp ağrısız doğurmak istemiyorum. Yani doğanın kadına armağan ettiği en kutsal şeyi hakkıyla yaşamak istiyorum su cumlen tam da benim dusuncemi anlatmis ayni senin gibi dusunuyorum bende

inşallah allah gönlümüze göre verir ve normal doğum yapar anneliği düşlediğimiz gibi yaşarız.
Ben kendimi fiziksel hazırlamaya çalışıyorum hergün mutlaka en az yarım saat yürüyorum merdiven çıkıyorum iniyorum kegel egzersizlerine başladım ve son dönemler hergün iki hurma yemwyi planlıyorum. Ruhen hazırım. Gerisi allahın takdiri nasip kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…