2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

YAz yaz :)Ben doğum yapacak her anneye çantaya soğan at diyordum sürenlerdede gerçekten yara falan olmadı.
ben de bi on on beş gün çektikten sonra soğanı rendeleyip göğüs kalkanının içinde bi beş dkka beklettim banyo yapmadan önce bi iki günde geçti hemen lansinoh falan hiç bişey fayda etmemişti

Merhabalar, çalışan annelere bir sorum olacak,
Benim erken Doğum riski nedeniyle heyet raporum var, 12 Temmuz’da bitiyor, ama 1 Temmuz’da 32+0 olacağım inş, Doğum iznine 12 Temmuz’da ayrılabilir miyim acaba, yoksa tam 32 +0 da mı ayrılıyorum?

Gunaydin canimm agrililar kervanina hoşgeldin insallah gecici bir agridir neyseki bugun randevun var hem bebisinu görürsün hem de icin rahatlar

Canim dinlen bol su ic..iyi ki bugun randevun eşin fln gelip alsa biraz erkn olmaz mi? Sanayiden sehre gelmek zordur iyi bilirim

çok teşekkür ederim kızlar, arabamız olmadığı için eşimin gelmesiyle benim taksiyle gitmem çok fark etmeyecek o yüzden bakalım randevuya kadar dayanacağım. göbeğimde çok kasılma var bir kere kedinin doğurmasını görmüştüm onun gibi göbeğim şekilden şekle giriyor. dayanılmaz bir ağrı yok ama baskı var ve rahatsız ediyor. inşaallah geçici bir şeydir.

Aaa oyle mi.peki ferro sanol olanini denedin mi kabızlık yapiyo mu o.doktor bana feramat verdi bu sefer

ben ferro sanolla da feramatla da ishal oldum. şu an feramata devam ediyorum.
yalnız feramat 30 olan demir değerimi 200 yaptı. HGB de 9'dan 11'e çıktı ve bana yanma basıyor.

Tamam canım hazır evdeyken yıkadıklarımı ütüleyip öyle kaldırayım çok teşekkürler

kızlar merhaba. 32 haftalık bebeğe 2100 gr çok mu fazla sizce ya. doktor herhangi bir yorumda bulunmadı ama kime söylesem ooo en az 4 kg doğar o baya kilolu falan diyorlar. kafama takıldı

ahaha valla aklımdakileri yazmışsın ultrasonda yakınlaştırıyolar bide suyun içinde yayılıyo uzuyo burun heralde diyorum Benim eşim laz kızımda laz akrabalarına çekmiş
Benimde çok ufak sayılmaz burnum ama uzun falan değil babasınında değil ama çekinik genleri çekinmemiş gelmiş işte eskilerde var demkki

Ben yikadiktan sonra utuleyip dolabina kaldırmıştım canim evet askilar cok cici bende aldim elbise askilari minnos minnos
Hepsi o kadar tatlı ki dişimi sıka sıka seviyorum ben de ütüleyip öyle kaldırayım canım o zaman

Günaydın güzel anneler tabi günün aydın olması için güzel uyumak lazım ama ben yine savaş verdim resmen en son uyuduğum pozisyona şaşırtım nasıl yapmışım nasıl yatmışım bilmiyorum bide üst kattamı yan tarafdamı bir amca horluyor sanki bizim evin içinde

Benim bildigim dogum izni hakki basladiginda rapor yillik izin vb kullanilamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…