2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben ferro sanolla da feramatla da ishal oldum. şu an feramata devam ediyorum.
yalnız feramat 30 olan demir değerimi 200 yaptı. HGB de 9'dan 11'e çıktı ve bana yanma basıyor.
Ben 2. trimester'de bol et yiyerek yukseltmistim demiri ama et yemek de kabizlik yapiyor ve ara verdim. 28. haftada dusuk cikti bu sefer MALTOFER baslattilar ve o da kabizlik yapiyor Her gun duzenli kuru kayisi, iki uc gune bir de yulaf ezmesi yiyorum etkilerini azaltmak icin. Yuruyus yapiyorum ve ara sira evde comelme hareketleri yapiyorum (10 dakika comelerek oturuyorum mesela). Bu sekilde ilacin etkisini azaltabiliyorum.

Merhabalar, üst üste gelen rahatsızlıklarım sonuca dr dayım, kızım 2365 gram (+-200) 33+5 günlük cikdi (regil tarım yok) üksüruğumum için bi sürü antibyotik vs yazdı, yazdıda yazdı vala, şimdi antibyotık uyum sağlıyormu diye bekliyorum, bebeğim hala makat geliş 37 haftaya kadar doner berki dedi, kordonu 1 kez boynuna dolanmış. 2 kilo zayıflamışım hastayım diye normal dedi. Bu seferki iygisi iyi cok şükür dr, ama cok ilac vs yazdi ne kadar tutucak, para harcandıkca kv burnundan soluyor, niye hastalandım diye. Of cok kotuyum, zaten bide eve gidince bir sürü azar işiticem.

yalnız feramat 30 olan demir değerimi 200 yaptı. HGB de 9'dan 11'e çıktı ve bana yanma basıyor.
Keske bende de ishal yapsa yaa doktor dün feramat verdi bakalim onu deniycem bi

Valla allah esirgesin senin isin de kolay degil dikkat edersin zaten bundan sonra biz simdi haftaya evi tasiyip antalyaya gecicez eger ki olurda erken gelmeye kalkarsa sipa ben nerde dogum yapayim muratpasa da olucam ikamet olarak
Lara da bir kadin dogum hastanesi varmis devlete bagli cok ovduklerini duydum
Ozel olarak lara anadolu ve medical.park iyi duyduklarımdan arkadaslarim orada yaptilar

Senin demir degerin 30 cok iyi.benim demir degerim ise 13 cok mu düşük yani

Senin demir degerin 30 cok iyi.benim demir degerim ise 13 cok mu düşük yani

bende referans aralığı 50-150 iken benimki 30du canım, düşüktü yani.
senin yaptırdığın testte referans aralığı nedir belki farklı bir yöntem kullanıyorlardır.

kızlar merhaba. 32 haftalık bebeğe 2100 gr çok mu fazla sizce ya. doktor herhangi bir yorumda bulunmadı ama kime söylesem ooo en az 4 kg doğar o baya kilolu falan diyorlar. kafama takıldı
Canim seker cikti mi sende ? Sizin genetik ozelliklerinizde rol oynuyor ben ufak tefegim ama esik uzun ve iri bizimkide onde gidiyor o yuzden sekerin kontrol altındaysa sorun etme bence

Magnezyum rahatlatabilir kullaniyormusunuz

canım Allah sana sabır versin, insana hastalandı diye kızılır mı ya bir de hamilesin!!

kızlar merhaba. 32 haftalık bebeğe 2100 gr çok mu fazla sizce ya. doktor herhangi bir yorumda bulunmadı ama kime söylesem ooo en az 4 kg doğar o baya kilolu falan diyorlar. kafama takıldı
Bence haftasiyla uyumlu. Bu haftalarda giden herkes 2 kilo civari yazdi zaten. Nette haftalara gore alt ust sinirlar vardi. Bi de bunlar tahmini degerler gercegi anca dogduklarinda ogrenecez. 3800 dediklerinin 3500 alti dogdugu cok olmustur ya da tam tersi. Hem millete ne bebisin kilosundan sanki onlar tasiyo

Referansi bilmiyorum ama HGB 13.1 diyo bende de

canım bende HGB 11 o hemoglobin, ben demirden bahsediyorum. HGB 13 iyi bir değer.
bende kronik anemi var normalde 4'tü hamilelikte 7 oldu ferro sanolla 9 sonra feramatla 11 oldu

Insallah canim bnmde baski cok oluyor..doktordan cikinca yaz bize durumu.guzel haberlerle gel.guzel birde poz versin minigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…