2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende HGB 11 o hemoglobin, ben demirden bahsediyorum. HGB 13 iyi bir değer.
bende kronik anemi var normalde 4'tü hamilelikte 7 oldu ferro sanolla 9 sonra feramatla 11 oldu
HGB, hemoglobin oluyor 13.1 iyi bir deger. Benim 16.haftada 10.7e dusunce uyarmisti, 11.5a yukselttim, sonra 9.5a dusunce ilac basladilar.
Oohh kizlar rahatladim.çünkü ben demir hapi kullanamiyorum kabizliktan.ferplex fol diye bi surup kullaniyorum.doktor cok yetersiz demisti.korkmustum.siz iyi diyince rahatladim

Kizlar benim suanda bacaklarimin ic kisimlari agriyo bu sipa cok hareket ediyo suan ondanmi magneztumda ictim ama
Ben onun için variz çorabı aldım canım bide kramp giriyordu çorabım daha gelmedi ama bakalım bir faydası olacakmı

Çok güzelll...
tesekkur ederiz teyzesi Seninde oglusunun ismi belli mi canim
çok güzelmiş canım biz daha bulamadık
Yardimci olalim mi :) var mi arada kaldiginiz isimler yoksa hic mi bulamadiniz
Gunaydin guzel hamişler benimde bu gun 9.30 da randevum vardi her sey yolundaymis 2 kg olmusuz boyuda 42 cm bas asagi duruyor heralde bu sekli sevdi benim oglan aylardir boyle 2 hafta sonra tekrar gitcem insallah
Masallah canim
Amin canim benim bi oglum var ki butun egzersizlere bedel isteyene yollayayim o butun egzersizleri eksiksiz yaptiriyor :) bebek bas asagi donerse insallah oglum sayesinde normal garanti :)
canim sen kulak asma kendi sagligina bebegin sagligina bak cok gecmis olsun

Hepsi o kadar tatlı ki dişimi sıka sıka seviyorum ben de ütüleyip öyle kaldırayım canım o zaman
Bende . Çokk tatlılar. Hele çoraplara bakıyorum, Allahım, insanmı giyecek bu küççücük şeyleri
Ya ben takım takım, yada mesela uzunkollu badileri bir, pantalonları bir vs. ütüleyip buzdolabı poşetlerine koydum, öyle dolaba koydum hijyenik kalsınlar diye. Eşim gülüyor çocuğun kıyafetleri buzdolabı poşetlerinde diye

Anneler dün akşamdan beri alt tarafıma vuruyor sanki açılcak ta cikcak gibi bi his oluşturuyor, tekmeleri çok asagida hissediyorum bugün AVM’de isim vardı ama yürüyemedim resmen karnım asagi asagi çekilir gibi nedeni ne olabilir acaba bi garip hissediyorum kaşık agrim falan yok bel agrilarim her zaman ki gibi. Kontrolüme daha 10 gün falan var ne yapsam?

Insallah canim bnmde baski cok oluyor..doktordan cikinca yaz bize durumu.guzel haberlerle gel.guzel birde poz versin minigin

inşaallah canım, benim miniğin suratını göremedik detaylıdan beri, hep popişini dönüyor bakalım bugün gül cemalini görebilecek miyiz :)

Kizlar bunlarda benim kizimin cicileri bi kismini onceden almistim hastane cikisiyla bi kacinida dun aldim hastane cikisinin kalitesini cok begendik ama cok mu sade diye kafam karisti sonradan daha dogrusu ablama resmini attim cok sade degil mi dedi icimi kurtlandirdi :)
Bi de pijamalardan 2 sinden birini alcam bana yardimci olursaniz sevinirim lohusa takimim oglumdan var dugunluk gibi onu da soyliim bu yedek :)

Eklentiler

• collage-1528798900430.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 112
  • collage-1528798827222.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 115
  • 751cf96d-1b84-4846-94ab-8737c9be66a8.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 115
  • collage-1528798547496.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 111
  • collage-1528798403482.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 114
  • p296707frontcivil1200 (1).webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 101
  • Feyza-3216-Sabahlikli-Lohusa-Pijama-Taki-ff24.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 113
  • Feyza-3216-Sabahlikli-Lohusa-Pijama-Taki-5a93.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 115
  • 427253-3 (1).webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 114
  • 427253-1.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 128
  • 20180507200348_for_my_baby_beste_patikli_tulum_pudra.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 107
Geçmis olsun cnm okadar antibiotik yazdığına göre demekki enfeksiyonun var sakin aksatma ilaçlarını bebeğide etkilemesin enfeksiyon. Kayinvaldene gelince istedigi kadar burnundan solusun hastalanmak senin kontrol edebileceğin bişey değil.

Çok güzeller çok tatlılar bayıldım güle güle sağlıkla giysin inşllah

Bence hastane çıkışı çok şık çok güzel :) diğerleri de gayet güzel güle kullansın minik hanım

Hepsi çok tatli canım güle güle giysin prenses :) yenidogan çıkışı da gayet güzel ztn içine senin kız girdimi efsane bişey olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…