- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #46.061
canım bende HGB 11 o hemoglobin, ben demirden bahsediyorum. HGB 13 iyi bir değer.
bende kronik anemi var normalde 4'tü hamilelikte 7 oldu ferro sanolla 9 sonra feramatla 11 oldu
Oohh kizlar rahatladim.çünkü ben demir hapi kullanamiyorum kabizliktan.ferplex fol diye bi surup kullaniyorum.doktor cok yetersiz demisti.korkmustum.siz iyi diyince rahatladimHGB, hemoglobin oluyor 13.1 iyi bir deger. Benim 16.haftada 10.7e dusunce uyarmisti, 11.5a yukselttim, sonra 9.5a dusunce ilac basladilar.
Nasılsın canım geçtimi ağrın?Oyle yapcaam insallah canim simdi uzandim oglumu babasina emanet edip insallah hakkımızda hayirlisi neyse öyle olsun
Ben onun için variz çorabı aldım canım bide kramp giriyordu çorabım daha gelmedi ama bakalım bir faydası olacakmıKizlar benim suanda bacaklarimin ic kisimlari agriyo bu sipa cok hareket ediyo suan ondanmi magneztumda ictim ama
Banada degerlerin iyi dedi ama genede yazdı demir ve omega kullanıyorum.Bana dr demir ilaci vermedi degerin iyi dedi bende kullanmiyorum sorun olmaz galiba aman zaten ellerim yaniyor onuda icsem kule donerim :))
Haçapuri? Seviyorsmusun canım? Hingallarını ben sevmedimAslında kilo almaya çok musait bir bünyem var ama işte şeker korkusuna bebek için yemiyorum hiç ekmek yemiyorum mesela hamur işi hiç yemiyorum dolmalar onlarda Yok
tesekkur ederiz teyzesiÇok güzelll...
Yardimci olalim mi :) var mi arada kaldiginiz isimler yoksa hic mi bulamadinizçok güzelmiş canım biz daha bulamadık
Masallah canimGunaydin guzel hamişler benimde bu gun 9.30 da randevum vardi her sey yolundaymis 2 kg olmusuz boyuda 42 cm bas asagi duruyor heralde bu sekli sevdi benim oglan aylardir boyle 2 hafta sonra tekrar gitcem insallah
Amin canim benim bi oglum var ki butun egzersizlere bedel isteyene yollayayim o butun egzersizleri eksiksiz yaptiriyor :) bebek bas asagi donerse insallah oglum sayesinde normal garanti :)inşallah allah gönlümüze göre verir ve normal doğum yapar anneliği düşlediğimiz gibi yaşarız.
Ben kendimi fiziksel hazırlamaya çalışıyorum hergün mutlaka en az yarım saat yürüyorum merdiven çıkıyorum iniyorum kegel egzersizlerine başladım ve son dönemler hergün iki hurma yemwyi planlıyorum. Ruhen hazırım. Gerisi allahın takdiri nasip kısmet
canim sen kulak asma kendi sagligina bebegin sagligina bak cok gecmis olsunMerhabalar, üst üste gelen rahatsızlıklarım sonuca dr dayım, kızım 2365 gram (+-200) 33+5 günlük cikdi (regil tarım yok) üksüruğumum için bi sürü antibyotik vs yazdı, yazdıda yazdı vala, şimdi antibyotık uyum sağlıyormu diye bekliyorum, bebeğim hala makat geliş 37 haftaya kadar doner berki dedi, kordonu 1 kez boynuna dolanmış. 2 kilo zayıflamışım hastayım diye normal dedi. Bu seferki iygisi iyi cok şükür dr, ama cok ilac vs yazdi ne kadar tutucak, para harcandıkca kv burnundan soluyor, niye hastalandım diye. Of cok kotuyum, zaten bide eve gidince bir sürü azar işiticem.
Bende sana yazacaktim canim su an iyiyim sukur gecti aksamlari oluyor demek ki yoruluyorum ve farkinda değilimNasılsın canım geçtimi ağrın?
BendeHepsi o kadar tatlı ki dişimi sıka sıka seviyorumben de ütüleyip öyle kaldırayım canım o zaman
Insallah canim bnmde baski cok oluyor..doktordan cikinca yaz bize durumu.guzel haberlerle gel.guzel birde poz versin minigin
Geçmis olsun cnm okadar antibiotik yazdığına göre demekki enfeksiyonun var sakin aksatma ilaçlarını bebeğide etkilemesin enfeksiyon. Kayinvaldene gelince istedigi kadar burnundan solusun hastalanmak senin kontrol edebileceğin bişey değil.Merhabalar, üst üste gelen rahatsızlıklarım sonuca dr dayım, kızım 2365 gram (+-200) 33+5 günlük cikdi (regil tarım yok) üksüruğumum için bi sürü antibyotik vs yazdı, yazdıda yazdı vala, şimdi antibyotık uyum sağlıyormu diye bekliyorum, bebeğim hala makat geliş 37 haftaya kadar doner berki dedi, kordonu 1 kez boynuna dolanmış. 2 kilo zayıflamışım hastayım diye normal dedi. Bu seferki iygisi iyi cok şükür dr, ama cok ilac vs yazdi ne kadar tutucak, para harcandıkca kv burnundan soluyor, niye hastalandım diye. Of cok kotuyum, zaten bide eve gidince bir sürü azar işiticem.
Haçapuri seviyorum canım kendimde öğrendim yapabiliyorum ama hingalini sevmiyorum çok hamurHaçapuri? Seviyorsmusun canım? Hingallarını ben sevmedim
Çok güzeller çok tatlılar bayıldım güle güle sağlıkla giysin inşllahKizlar bunlarda benim kizimin cicileri bi kismini onceden almistim hastane cikisiyla bi kacinida dun aldim hastane cikisinin kalitesini cok begendik ama cok mu sade diye kafam karisti sonradan daha dogrusu ablama resmini attim cok sade degil mi dedi icimi kurtlandirdi :)
Bi de pijamalardan 2 sinden birini alcam bana yardimci olursaniz sevinirim lohusa takimim oglumdan var dugunluk gibi onu da soyliim bu yedek :)
Bence hastane çıkışı çok şık çok güzel :) diğerleri de gayet güzel güle kullansın minik hanımKizlar bunlarda benim kizimin cicileri bi kismini onceden almistim hastane cikisiyla bi kacinida dun aldim hastane cikisinin kalitesini cok begendik ama cok mu sade diye kafam karisti sonradan daha dogrusu ablama resmini attim cok sade degil mi dedi icimi kurtlandirdi :)
Bi de pijamalardan 2 sinden birini alcam bana yardimci olursaniz sevinirim lohusa takimim oglumdan var dugunluk gibi onu da soyliim bu yedek :)
Cok tesekkur ederiz teyzooosÇok güzeller çok tatlılar bayıldım güle güle sağlıkla giysin inşllah
Cok tesekkur ederiz canimm :) insallahBence hastane çıkışı çok şık çok güzel :) diğerleri de gayet güzel güle kullansın minik hanım
Hepsi çok tatli canım güle güle giysin prenses :) yenidogan çıkışı da gayet güzel ztn içine senin kız girdimi efsane bişey olurKizlar bunlarda benim kizimin cicileri bi kismini onceden almistim hastane cikisiyla bi kacinida dun aldim hastane cikisinin kalitesini cok begendik ama cok mu sade diye kafam karisti sonradan daha dogrusu ablama resmini attim cok sade degil mi dedi icimi kurtlandirdi :)
Demir ve d vitamini var onları karıstırmıs olabılırsınızcanım bende HGB 11 o hemoglobin, ben demirden bahsediyorum. HGB 13 iyi bir değer.
bende kronik anemi var normalde 4'tü hamilelikte 7 oldu ferro sanolla 9 sonra feramatla 11 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?