2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok guzel hepsı gule gule kullan bende hastane cıkıslarını o marka aldım 2 tane kalıtesı benımde hosuma gıttı

Hepsi çok tatli canım güle güle giysin prenses :) yenidogan çıkışı da gayet güzel ztn içine senin kız girdimi efsane bişey olur
Yaaa teyzesiiiiiii sen nasil tatlisin yorumun beni benden aldi icimi kipir kipir etti dusununce cok teşekkür ederiz
Cok guzel hepsı gule gule kullan bende hastane cıkıslarını o marka aldım 2 tane kalıtesı benımde hosuma gıttı
Cok tesekkur ederim canim gule gule giysin minnak kuslarimiz :)
Hastane çıkışı çok güzelmiş netten mi aldın açaba? Güle gule giysin kuzucuk çok beğendim hepsini
cok teşekkür ederiz canim. e bebekten aldim ben ama netinde yoktu bu basta netten alim dedim sonra vazgeçtim gidip gormekte fayda var dedim iyi ki de oyle yapmisim. Cunku nette olan magazsda yoktu magazada olan nette yoktu :)

Hepsi cok guzel hemsehrim :) .susu vs tam ayarinda bence.saglikla giyinin ins.

Çok beğendim bu cicişleri anne kız güle güle giyin canım benim. Hastane çıkışı sade ama çok çok güzel ben olsam bende alırdım yani

Belli canım. Erkin Ata olacak Allahın izniyle.

Çok beğendim bu cicişleri anne kız güle güle giyin canım benim. Hastane çıkışı sade ama çok çok güzel ben olsam bende alırdım yani
cok tesekkür ederiz canımm iyi ki paylaşmışım daha bi sindi içime :)

Belli canım. Erkin Ata olacak Allahın izniyle.
maşallah canım cok guzel ismi ismiyle büyüsün saglıkla mutlulukla insallah

Çok güzeller canım. Güle güle giyinisin Elif Masal. Bana güzel geldi, aşırı süslüden daha iyi. Lohusa takımından pandalı olan değil, öbür ikisinden birini seç bence.

Canim benim sende çok tatlısın Allah herseyi içine sindirsin

kızlar yıkama ütüleme işleri örülen ve alınan yelekler puset ve örtümüz derken eksikler tamamlanıyo gibi

Eklentiler

• 1136E435-4908-4D72-B02A-C1B053943A2C.webp
    30 KB · Görüntüleme: 89
  • 77016753-6F8E-4891-A25B-3C7654CC7CA0.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 80
  • 87BF7DE8-9FE6-4F47-9A30-EAE4D71C8740.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 80
  • F9080DB9-D673-47A2-9D0B-AF5A74089215.webp
    13 KB · Görüntüleme: 85
  • C651791B-F618-44F9-A4C8-B470DCAA7C4F.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 79
  • 542E33B8-13D7-4640-8063-852E927D12DD.webp
    33 KB · Görüntüleme: 89
Tzadkiel hastane için aldıklarını iyi günlerde kullan
odanda kullandığın hallerini de görelim :)

Elif masal kimin prensesi masal adına bayılıyorummmm
yakın bir arkadaşım koydu koymasa ben çok istemiştim adıyla gelsin prenses

interiorarchitect hepsi güzel hastane çıkışına ayrı bayıldım iyi günlerde kullan inşallah

@etka31112 gittin mi doktora kaçta randevun

Nesrinay86 sen ne durumdasın ağrın sızın yok dimi

wintersun paşalar nasıllar var mı gelişme
sen nasılsın indi mi şişliklerin ağrıların azaldı mı

o kadar çok mesaj okudum başka kim vardı bir şey yazacağım hatırlamıyorum bi telefon bi pc yapınca alıntılar gidiyor

Çok güzeller canım. Güle güle giyinisin Elif Masal. Bana güzel geldi, aşırı süslüden daha iyi. Lohusa takımından pandalı olan değil, öbür ikisinden birini seç bence.
cok teşekkür ederiz canım. bende şimdi netten ona bakınıyordum pijama seçemk xormuş gerçekten oglumda şıp diye almıştım ama nunda bi türlü karar veremiyorum bana da digeri daha güzel geldi ama sonrasında giyemicem gibi geliyor

çok teşekkür ederim canımmmm

SAĞLIKLA VAKTİNDE GİYSİN İNŞ PRENSES

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…