2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Seni hamile halinle bu kadar calistiril yormasalarmis bu kadar hastalanmazdin canim.biz kolumuzu kaldiramiyoruz cogu zaman.sen herkesin isine kosuyorsun bir de kucuk bebegin var.hic taviz verme laf ederse sirala bunlari.gecmis olsun drunu dinle bol bol dinlen canim.gerisinin cani cehenneme

Cok sağol
Keşke anlasa bide bu kadar soz söylüyor başkasnın yanıda, " bir soz soylemiyorum söylediğme pişman ediyor hemen karşılık veriyor o yuzden susuyorum aradakı saygı bozulmasın diye." yanı kotu yine benim, ama zaten onunla uğraşıcak halım yok. Ne yaparsa yapsın allah görüyor.

Çok sağol hayatım

Kızlar iki üç gündür sağ kasığımA ağrı giriyor 32. Haftadayız sizce normal mi

Sizi yakalamışken bir soru daha Benim ayak tabanlarım çok acıyo özellikle sabahları uyanınca üzerine bastığımda acıyor ayaklarımın altı sizin de öyle oluyor mu ya bu ilk gebelik tuhaf bişi hiç bişi bilmiyor insan

Benim oluyor canım şişiyor herhalde belki ondandır

Çok mantıklı bence ben de kopya çekebilirim senden , kesin benimki de dalga geçecek

Anneler bi bakın, eve geldim yatıyorum 2 saattir su içmeye kalktım mutfağa zor yürüyorum korkuyorum neler oluyor

Hepsi çok güzel bence güle güle giyin , hastane çıkışı da çok hoşuma gitti ben çok abartılı şeyleri sevmiyorum , bence çok tatlı

Tuz tüketimin fazlaysa şişme ve yanma oluyordur cnm bide sıcakta eklenince

Anneler bi bakın, eve geldim yatıyorum 2 saattir su içmeye kalktım mutfağa zor yürüyorum korkuyorum neler oluyor
Dr gitmelisin ben bunu birkez yasadim kizimda ve 2cm acilmam varmis o gun dogumun dldu her agri illa dogum degil ama erken farkedilirse serumla hapla durduruyorlar ihmal etme.

Kızlar iki üç gündür sağ kasığımA ağrı giriyor 32. Haftadayız sizce normal mi
Ben simdi saglik ocagina gittim bebisin kalp atisini dinledik sag kasigimin ústynde sirti var ebeye sordum benim bazen kasîklarıma agri ve agirlik oluyi nedeni ne dedim normal dedi bebek búyúyo rahimde búyùyo baski yapiyo ayaklarida assagidaysada agri olur dedi

Tuz tüketimin fazlaysa şişme ve yanma oluyordur cnm bide sıcakta eklenince
Tuz tüketimini çok azalttım ama geçmiyor bir türlü şişiyor heralde ayakta da çok kalmamaya özen gösteriyorum ama 30. Haftadan sonra başladı özellikle sabahları acıyor uyanınca üstüne basınca akşamları azalıyo

Aynen cNIM iki ihtimal var biri bu biri de idrar yolu enfeksiyonu

biraz soğuk suya tut sabahları ayaklarını cnm banada oluyo bütün gün ayakkabının içinde ve oturarak çalışmaktan eve gidince ilk işim ayaklarımı soğuk suya sokmak oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…