2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben artık evhamlı oldum canım. Bir görün bence.

Dr gitmelisin ben bunu birkez yasadim kizimda ve 2cm acilmam varmis o gun dogumun dldu her agri illa dogum degil ama erken farkedilirse serumla hapla durduruyorlar ihmal etme.

Ay gerçekten mi ,içime çok korku sardı Suan, birde avm gezdim bugün ben deli kafam hemen doktorumu arıyorum

Ay gerçekten mi ,içime çok korku sardı Suan, birde avm gezdim bugün ben deli kafam hemen doktorumu arıyorum
Amacim korkutmak degil sadece varsa ciddi bir durum gec kalma agri sizi tamam ama yurumene dolasmana engel baski varsa ihmale gelmez ben bildigin kambur yuruyup alt tarafi elimle destekliyordum o gun.

Hepsi birbirinden sirin canim. Allah saglikla giymeyi giydirmeyi nasip etsin. Lohusa takimina bayildim. Hastane cikisi da cok tatli ve sade. Bir de ayakli tulumlar cok sirin yaa. Yakisir sirineye

Amacim korkutmak degil sadece varsa ciddi bir durum gec kalma agri sizi tamam ama yurumene dolasmana engel baski varsa ihmale gelmez ben bildigin kambur yuruyup alt tarafi elimle destekliyordum o gun.

Korkma canım benim. Sadece artık son haftalara geldiğimiz için tedbirli olmakta fayda var. Ondan diyoruz doktora git. Boşuna gitmiş ol, birşey olmaz ama ihmal olmasın.

Kızlar doktorumla konuştum dinlen dedi gecmesse gidicem, bide ben avm gittim orda kötülesince hemen eve geldim bakalim yatıp dinleneceğim gecmesse gidicem.. baglarin gerilmesinden kaynaklı olabilir dinlenince geçiyorsa sorun yok dedi doktorum insallah geçer

Hamileler icin multivitamin aliyorum, onun icinde 180mg var. Ayrica fazladan almiyorum. Ama sanirim benim biraz bunyem de yatkin, normal zamanda bile dikkat etmezsem hemen oluyorum. Sanirim daha fazla su icmem gerek.
Ben suda eriyen magnezyim kullaniyorum kramplarim cok olunca vitaminin icindeki bana yetmedi cok kati yediysem o cikariyor mutlaka ama ben gunde en a 2.5 lt su iciyorum

aynen öyle aslında ama yani bi korkutuyorlar insanı. zayıf olsun sağlıklı olsun diyorum hep. kilolu olması da sorun olur herhalde gerçi doktorum hala hiç bişey söylemedi ama millet susmuyor malesef

İnşallah kolaylıkla ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Ben yatma işini bir türlü yoluna koyamadım. Soluma yatıyorum uyandığımda ya sırt üstü ya da yüz üstü oluyorum. Koca göbeğime rağmen yüzüstü yatmayı bile başarabiliyorum

Hadi gozun aydin canim cok sukur. Ben de dun calisabilir raporu aldim. Hic doktorumu bile gormedim. Saglik kurulundan aldim doktoruma da sekreter imzalatti 5 dk surmedi. Muayene nst hic yapilmadi
Ben en son 21 mayista gitmistim canim bi de pek hareket hissetmedigimden muayene istedim valla iyi oldu aklimda kalmadi cok sukur

Hepsi birbirinden sirin canim. Allah saglikla giymeyi giydirmeyi nasip etsin. Lohusa takimina bayildim. Hastane cikisi da cok tatli ve sade. Bir de ayakli tulumlar cok sirin yaa. Yakisir sirineye
Cok cok tesekkur ederiz teyzemize Nesrinay86 da onu begendi sende oyle soyledin onu alcam sanirim ve fiyati cok uygundu etiket fiyati 255 tlydi yeni acmis bi yer o yuzden pijamalar hep etiketin yarisiydi 120 ye verecek kalitesi de cok iyiydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…