2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anneler bi bakın, eve geldim yatıyorum 2 saattir su içmeye kalktım mutfağa zor yürüyorum korkuyorum neler oluyor

Bu bahsettiğin karın çekilmesi 20.haftadan beri var bende bazen dışarda öyle fena oluyorumki kendimi bayılcakmış gibi hissediyorum istemsizce karnım düşücek sanıp kamburlaşıyorum sonuç olarak bendeki mide hazımsızlığı....Şöyleki az yemekte yesem göbek ile göğüslerimin arasındaki bölge yani mide kısmım taş kesiliyor bu sebeple karnım geriliyor bide üstüne memişlerde büyüdü ve göbeğe iyicene değiyor göğüs bölgesi baskı yaptıkça nefes alamıyorum ve karnım düşücekmiş gibi hissedip fenalaşıyorum hemen oturma isteği oluşuyor.Alt bölgemdede ağrı var ne yataktan kaldırıyor nede yürütüyor doktor baktı ve çatı kemiklerin yumuşamış bebek büyüdükçe ağrı artabilir sıkıntı yok dedi.

Burdakilerin rahatligi bize yansiyor bence.turkiyede doktordan ebesine herkes geriyor hamileyi.bu arada ates olcer aldim oradan £9 tu galiba.hem kulak hem alindan vs. Olcen.normalde 30dan asagi yok piyasada.almadiysan ona da bak istersen.
Türkiyeye döndüğüme pişman oldum resmen geleli 2 hafta kadar oldu ne kadar stressiz hayat yaşıyormuşum burdan uzakta
Sırf trafik bile yetti bana. Yurtdışındaki doktorum çok rahattı ben zaten rahatım. Sırf bunun için sorup soruşturup rahat bir dr seçtim burda da

Ben suda eriyen magnezyim kullaniyorum kramplarim cok olunca vitaminin icindeki bana yetmedi cok kati yediysem o cikariyor mutlaka ama ben gunde en a 2.5 lt su iciyorum
ne güzel ben en fazla 4-5 bardak iciyorumdur o da 1 litre. daha çok içince sık sık tuvalete gitmem gerekiyor :) işten ayrılsam arttıracağım ben de.

Kızlar resmen adet olcak gibi kasıklarda daha baskın olmak üzere bir agrım var yatiyorum geçmiyor tedirginlik seviyem yükselmeye başladı kasilma engelleyici hapimi içiren geçmezse doktora yazicam bakalim
Canım ihmal etme git bir dktra inşllah evhamdır ama yine de git canım

@etka31112 gittin mi doktora kaçta randevun

[

Ne nazli cikti senin minik kiz mi yoksa

Kız benimki evet canım aynen nazlı çıktı bugün de göstermedi

Ultrasona girince doktor da kasilmayi fark etti gobegimde nst istedi kızlar .Sancı var 8 seviyesinde ama düzensiz ve ağrı çıkmamış dedi ikisinin farkı ne anlamadım. Bebeğimin kalp atışları iyi olduğu için de sıkıntı yok dedi. Kendini yormussun büyük ihtimalle dedi yarın için rapor yazdı . Yoracak bir şey de yapmadım ama bilmiyorum. Insallah 37. Haftaya kadar sancı falan gelmesin de erken doğum olmasın .Bundan sonra haftada 1 kontrole geleceksin dedi.

Kızlar resmen adet olcak gibi kasıklarda daha baskın olmak üzere bir agrım var yatiyorum geçmiyor tedirginlik seviyem yükselmeye başladı kasilma engelleyici hapimi içiren geçmezse doktora yazicam bakalim

Canım bugün aynısını ben yasadim sabah demin nst'den çıktım düzensiz sancim var doktor normal dedi .Insallah sende de bir aksilik çıkmayacaktır telaş yapmamaya çalış

Canım bugün aynısını ben yasadim sabah demin nst'den çıktım düzensiz sancim var doktor normal dedi .Insallah sende de bir aksilik çıkmayacaktır telaş yapmamaya çalış

Kasılma hapimi içtim inşallah kesebilcegi tarzda boyutta bir kasılma yasıyorumdurr geçmiş olsun sanada canım

Benim bu ara adetim gelecekmiş gibi oluyor bide 5 dk sabit duramıyorum belim ağrıyo ayaklarım yanıyo

Çok şükür canım. Sancın fazla değil, endişe etme. Bende 37 idi. İnşallah zamanında gelecek bebiş

Mide dışında tam beni anlatmışsın, midemde sorun yok şimdilik ama bugün yürümek o kadar zordu ki, adim atmakta güçlük cektim bayılacak gibi oldum. Peki seni alttan mi muayene etti ultrasondan mi bkip söyledi canim?

Çok şükür canım. Sancın fazla değil, endişe etme. Bende 37 idi. İnşallah zamanında gelecek bebiş

Insaallah canım çok da ağustos ortasına kalmadan temmuz sonu gelirse sevinirim :) (ısmarlama çocuk yapıyorum bana kalsa) D

Hiç alttan muayne olmadım canım genelde ultrasonla yada el yordamıyla kontrol ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…