2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bahsettiğiniz sancılar nasıl oluyor, neye benziyor?

Merhaba anneler biz dün kontrole gittik bugünde kan uyuşmazlığı iğnemizi olduk çok şükür her şey normal hafta sonu da oda takımımızı aldık 28 haziran geliş tarihi dediler kıyafet yıkama işini biraz daha erteledim öyle olunca odası için küçük süsler dekoratifler almak istiyorum ama nereden alırım bilemedim bir türlü

Kisalma mi varmis rahim agzini olctu mu? Iyi haftada 1 olmsi.. artık cok zorlsniyrz bi agri sanci baski bi haller.bebis nslmis onuda soyle annesi

Agrisi sizisi olan hatunlar ne yaptiniz nedir son durumunuz?
Ben eve yakin biyere çıktım yurudum biraz..eve zor dondum kısa mesafe de olsa..altimda bir baskı hissi adım atamadim.alt karnim ağırlaştı adeta.sanki idrar ve buyuk tuvaletim var gibiydi surekli..adim adim gelip eve yattim hmn..hala korkuyorum ayaga kalkmaya..var mi baski hissi yasayan anneler??

Ben hissetiyorum sürekli idrara çıkıyorum birde

Kendinizi riske atmayin dinlenmekte fayda var aksam oluncada zaten tum gunun yorgunlugunun acisi cikiyor agri sizi dahada artiyor. Haftalar ilerleyip bebelerde asagi indikce tasimasida zorlanacak zaten.

Kisalma mi varmis rahim agzini olctu mu? Iyi haftada 1 olmsi.. artık cok zorlsniyrz bi agri sanci baski bi haller.bebis nslmis onuda soyle annesi

Yok canım kisalma çok şükür
Bebisim iyi çok şükür 1850 gram 42.5 cm olmuş suyu normal dedi doktorum. Bir sıkıntımız yok hamd olsun:)

Canım güle güle kullanın insallah
Hastane çıkısını nereden ne kadara aldın ben de böyle düz beyaz istiyorum

BEN BEn varim canim bugun çok zor geçirdim karnım asagi çekiliyor resmen yürümek çok ama
Çok zor avm gittim ve işimi halledemeden geri döndüm bir de benim İki gündür bebek hareketlerini en alt tarafında gissediyorum sanki ters dönmüştür ayakları
Asagi vuruyor gibi devamlı sıkışıklık hissi oluyor

Canim cok mu yordun kendini bugünlerde bi ara bende senin gibi hissediyordum o günlerde cok hareketliydim

Ben yasiyorum canım çok az yürüsem bile kasiklarimda bi baskı ve agirlik oluyo ve çok rahatsız ediyor ne zaman oturursam ozaman baski azalıyo

AA iyimis o zaman

Canim cok mu yordun kendini bugünlerde bi ara bende senin gibi hissediyordum o günlerde cok hareketliydim
Aslında günlük işler dışında pek yordum diyemem bugün avm de çok az yürümeme rağmen inanılmaz yoruldum çok zor yatıyorum öğleden beri arada kalkıyorum ama mutfakta iki dk ayakta kalsam gene ayni oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…