- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 28
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #4.601
hadi inşallah :)Kızlar hastaneye geldim dua edin kesemi göreyim noluuuur
Yok canım korunmana gerek yok hatta bak gör cok cabuk hamile kalıcaksın dedi ki öyle oldu adet olmadan hamile kaldımyaşayacağımız varmış dr korunma vermedi mi canim
Normal turuncu meyve olandan bişe olmaz canım ye bnde yiyorum çok seviyorum .yasak olan diğeri ramazanda yediğimizBiri normal cennet hurması yani yuvarlak turuncu olan biride evet ramazanda yediğimiz esmer kuru hurma ikiside yasak o zaman değil mi?
Gözün aydın canım. Darısı başımızaKızlar o yüreğinizden gelen tertemiz dualarınız için çok teşekkür ederim cümlemiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallah allah hepinizden 1 kere değil bin kere razı olsun sizleri goremesemde dualariniz hep bana ulaşıyor hepiniz iyiki varsınız çok şükür gördüm kesemi çok şükür rabbim bu korkumdan emin kıldı beni.Bakin teyzeleri buda benim minnoşumEki Görüntüle 2083814 Eki Görüntüle 2083815
Gozun aydin canim, cok sevindim, insallah kalp atislarinida duyacaksinKızlar o yüreğinizden gelen tertemiz dualarınız için çok teşekkür ederim cümlemiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallah allah hepinizden 1 kere değil bin kere razı olsun sizleri goremesemde dualariniz hep bana ulaşıyor hepiniz iyiki varsınız çok şükür gördüm kesemi çok şükür rabbim bu korkumdan emin kıldı beni.Bakin teyzeleri buda benim minnoşumEki Görüntüle 2083814 Eki Görüntüle 2083815
Kizlar cinsiyet tahmini mi yapiyorsunuz yoksaEki Görüntüle 2083467 bize de bakin
Cok gecmis olsun benimde dun sabah pihtili ped dolduracak kadar kanamam oldu yoğunluğu ve parcalar korkuttu beni pazar günü dr bulamadik devlette ebeler rahim agzi kapali deyince biraz rahatladim usg ye giremedim. Simdi dr dan geldim kese duruyor bebegi goremedik 6+0 bugun. Persembe bebegi gormek icin cagirdi. Kizimdada 20 hafta kanamayla yatmistim. Gercekten sorunsuz hamilelik gecirenler sukretsinler hergun kaybetme korkusu cok kotu. Ben bulantiya bile raziyim su durumda :)Merhaba arkadaşlar ben çok aktif olamıyorum ne yazıkki .2.5 yaşında kızım çok zor geçen hamileliğim tek başıma koluşuşturmam derken böyle oluyor . Perşembe günü 2 günlük açlık ve susuzluk sonunda acilde aldım soluğu serum tahlil derken durumlar biraz değişti. Acildeki doktor kandaki bi değerin yüksek adet ni olacaksın dedi ?
Bende Hayır hamileyim dedim sustu . Bundan 1 gün sonra çok aşırı kanamam oldu ve acile gittik . Bebeğin kalp atışları iyi, kese altı kanama alanı yok ve benim ağrılarım yoktu .... ve tam da adet günümü. ... yani gebelikte adet görüyordum ... her ihtimale karşı iğne , serum , progestan başladı yapıldı bir gece yatış yaptım. Şimdi evdeyim ama çok halsizim. Yarın tekrar kontrolüm var .hamileliği rahat geçen arkadaşlar sadaka verin , şükür namazı kılın çok şükredin. ....
Oy teyzesinin kuzusu maşllah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok güzel burası hep Melekler varKızlar o yüreğinizden gelen tertemiz dualarınız için çok teşekkür ederim cümlemiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallah allah hepinizden 1 kere değil bin kere razı olsun sizleri goremesemde dualariniz hep bana ulaşıyor hepiniz iyiki varsınız çok şükür gördüm kesemi çok şükür rabbim bu korkumdan emin kıldı beni.Bakin teyzeleri buda benim minnoşumEki Görüntüle 2083814 Eki Görüntüle 2083815
Hayir maydonozun zararli oldugu dogru degil kararinda yenmeyen seyler zararlı yani hicbirimizin oturup bir seferde maydonuzu demetiyle yiyecegini sanmiyorum. Doktorum herseyi kararinda yiyebilirsin demisti kizimda maydonuzu sordugumda kanitlanmis birsey yok dediMaydanoz gerçekten zararlı düşük riski yapıyor ananas zararlı bi kaç baharat çeşidi var tam aklımda değil onlar zararlı bunlara dikkat etmek lazım ve hatta günde bi porsiyon nar yemek içeriğinde bulunan vitaminler bebek gelişimde inanılmaz faydaları var allahın izniyle
Tam sana yazmak için girdim kii niniğin resimlerini atmışsın canım gözün aydın çok sevindim rahatladığına. Darısı başıma inşallah :) bebiş görünüyor mu? Birde kalp atışı için ne zaman çağırdı?Kızlar o yüreğinizden gelen tertemiz dualarınız için çok teşekkür ederim cümlemiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallah allah hepinizden 1 kere değil bin kere razı olsun sizleri goremesemde dualariniz hep bana ulaşıyor hepiniz iyiki varsınız çok şükür gördüm kesemi çok şükür rabbim bu korkumdan emin kıldı beni.Bakin teyzeleri buda benim minnoşumEki Görüntüle 2083814 Eki Görüntüle 2083815
Allah korktuğunuza uğratmasın inşallahCok gecmis olsun benimde dun sabah pihtili ped dolduracak kadar kanamam oldu yoğunluğu ve parcalar korkuttu beni pazar günü dr bulamadik devlette ebeler rahim agzi kapali deyince biraz rahatladim usg ye giremedim. Simdi dr dan geldim kese duruyor bebegi goremedik 6+0 bugun. Persembe bebegi gormek icin cagirdi. Kizimdada 20 hafta kanamayla yatmistim. Gercekten sorunsuz hamilelik gecirenler sukretsinler hergun kaybetme korkusu cok kotu. Ben bulantiya bile raziyim su durumda :)
Gunaydin canim benim ❤Günaydın güzel anneler güzel bir hafta oldun minikler yeğenlerim sağlıkla büyüsün Bide sayfaları okumadım tam ama hurma deniliyor sanki ben çok yiyorum odamı yasak
Gözün aydın canım cok sevindim darısı pıt pıtlara inşallahKızlar o yüreğinizden gelen tertemiz dualarınız için çok teşekkür ederim cümlemiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallah allah hepinizden 1 kere değil bin kere razı olsun sizleri goremesemde dualariniz hep bana ulaşıyor hepiniz iyiki varsınız çok şükür gördüm kesemi çok şükür rabbim bu korkumdan emin kıldı beni.Bakin teyzeleri buda benim minnoşumEki Görüntüle 2083814 Eki Görüntüle 2083815
Evet benimde bir arkadaşımın anneannesi sadece maydonoz domatesle geçirmiş hamileliğimi,başka hiç birşey yiyemiyormuş.şimdi kadın ağzına bir ufak yaprağını bile almıyoHayir maydonozun zararli oldugu dogru degil kararinda yenmeyen seyler zararlı yani hicbirimizin oturup bir seferde maydonuzu demetiyle yiyecegini sanmiyorum. Doktorum herseyi kararinda yiyebilirsin demisti kizimda maydonuzu sordugumda kanitlanmis birsey yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?