2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benım de ikinci hamileliğim
mide bulantılarım çok erken başladı 16.-17 de bitmişti ilkinde
en çok onun stresini yasıyorum
baska bi skntı olmaz ınsallah tabı de
benı benden alıyo mide bulantıları
Ayy keske tek derdim mide bulantisi olsa bunu sana ilk hamileliginde 20 hafta ogure ogure kusan pantolunun cebinde posetle disarida gezen evde eline poset takan biri yaziyor geciyor bunlar sende biliyorsun o kadar kötü olsa hersey ikinciyi dogurmaya kalkmazdik

Gunaydin kizlar,
Benim 8.haftadan sonra mide bulantilarim basladi 24 saat bulaniyor uyku uyuyamiyorum.ne mutfaga girebiliyorum nede yemek yiyrbiliyorum.hayattan resmen sogudum.bunun oncesinde hic bir belirtim yoktu.mide bulantisi icin hamilelikte Ilac kullanabiliyormuyuz?

Inşallah sıkıntı yasamadigin sürece ye ne güzel işte bende çok severim sakatat ama ilk 3 ay beni tedirgin ediyor diye şimdilik dikkat edicem ama inşallah sonrasında acısını çok pis cikarticam

Evet premesiss di yanlış yazmadiysam bitkisel bir ilac pahali azicik ama cok gereksiz cunku bulantı yuzunden zaten hapi icemiyorsun iyice bulanıyor miden ve cikiyor geri bende durum buydu icemedim bosa aldim :)

Gunaydin kizlar,
Benim 8.haftadan sonra mide bulantilarim basladi 24 saat bulaniyor uyku uyuyamiyorum.ne mutfaga
Bende aynı durumdayım,bu bulantılar beni mahvetti..yiyebildiğim şeyler sınırlı,açkende bulanıyo tokken de bulanıyo,bu gidişle işten çıkacağım..ben doktora sorduğumda bana önermedi ilaç,dayanmaya çalışıyorum 3 aydan sonra geçer diye umut ediyorum

Cok tesekkur ederim canim biz yandiksiz yanmayin dikkat edin kendinize bagisikliginizi güçlendirecek gidalar tuketin sende emziriyordun dimi canim yanlis hatirliyoda olabilirim
Emziriyorum kendi mayaladigim kefiri iciyoruz ailece hergun faydasina cok inaniyorum umarim hastalanmadan atlatiriz bu sureci.

Normalde bir iki kaftaya gecmedi lazim evet ilac cok zorda kalmadikca kullandırtmiyor drlar zaten ilacida icince cikartiyorsun bulanti yuzunden az daha sabret

Gunaydin tatlis anneler nasilsiniz :) benim bugun bel agrim ve sag bacagimsa agri var bu agrilar en son korkudan beni oldurecek saglikla su 3 ayi atlatip sağ salim kucagimiza aliriz insallah Amin

Kızlar bide ben özel hastaneye gidiyorum.Kan pıhtılaşmasi var bende zaten.Doktor clexan la progestan yazdı.Progestan mide bulantısı başladı dönmesi falan yapar çok şikayetçi olursan fitil olarak kullanılan dedi.Bende kan grubumu öğrenmemi istedi ben sağlık ocağında öğrenebilir miyim yoksa devlete mi gitmem gerek?
Bide benim sağlık güvencem yok annelik hakkı da özel de geçmiyor.Doktora bana iğne için rapor çıkartır mısınız dedim.Biz cikartamayiz devlet hastanesinde cikarttirabilirsin dedi.Şimdi ben devlet hastanesi ne gidip doktora ne diyeceğim rapor için yardımcı olur musunuz hiç bi bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…