2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pazartesi kim kese için gidecekti diye düşünüp duruyordum... gözün aydın canıım Allah bebişini görmeyi de kalp atışını duymayı da nasip etsinn darısı bana inşallah ben korktum bugün gidemedim ya göremezsem korkusu var yarın gidebilirsem gitcem lütfen banada dua edin hayırlısı ama çok korkuyorum

bende gitcem bugun 5+1 günlüğüm çok korkuyorum

Bnde özel e gidiyorum bnm dr um bana rapor çıkardı sknti olmadı .diğer hamileliğin de de özel de çıkarmıştı dr

bende 7+4 deyim 5+5 de hafif kanama ile acile gittim iğne yapıldı. o zamandan beri progestan kullanıyorum ara ara lekelenmeler oluyor ama kafama çok takıyordum şimdi rahatım rabbim nasip ederse herşey olur diyorum endişelenmemek elde değil ama çok düşününce de insan kafayı yiyor

Ananas aksine cok faydali hamilelikte mutlaka tuketmek gerekiyor nereden duydun zararini

Sakin olup beklemek lazim ilk dönem zaten yapacak pek birşey yok beklemekten baska

Sakin korkma bitanem bol bol dua et benim duam seninle.Bende çok korkuyordum ama boşuna korkmuşum seninide anlıyorum daha bi kaç saat önce bende senin gibiydim içini ferah tut gözükür inşallah gözükmez ise de daha yerlesmemistir.Hemen kötü düşünme 4 yada 5 güne gösterir ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…