2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim de karnım çok gergin böyle sanki patlıycakda çıkıçak gibi ama tek taraflı değil her tarafı çok gergin fazla oynamıyorda bugun hareketinde az gibi bir çikolata yiyeyim belki iyi gelir

Kızlar benim de karnım çok gergin böyle sanki patlıycakda çıkıçak gibi ama tek taraflı değil her tarafı çok gergin fazla oynamıyorda bugun hareketinde az gibi bir çikolata yiyeyim belki iyi gelir
Yedinmi cikolata canim bebis hareketlendimi birsey yoktur dinleniyordur bebegin

nedense bugün bende az hissediyorum alt kasık bölgemde hareket edince ağrılar oluyor ama senin haftan ileri karnının gerilmesi kasılma olabilirmi

Bilmiyorum kimbelki bebek büyüyor diye geriliyor tek taraflı değil ama karnım komple gergin
ValLa ben bunlarla devamli karsilastigim icin doktora sordugumda bebek búyúyor karnini gerdiriyor gazdan yediklerinden bile olur diyor tek tarafli agriyla birlikte olur da gecmezse kork diyo bence seninki minnostan kaynaklaniyo

Endilenmiyorum canım suyu kanama gelmediği süreçe bide kasıklarda Doğum sancısı hissetmediğim zaman endişelenmem herhalde inşllah:)
Senin 3 hafta kaldi insallah sipan en azindan 37 haftaya kadar sabretsin ben benimkiyle òyle anlasma yapiyorum erken falan sogacaksan en azindan 37 bekle diyorum insallah cimcimem sinler sòzúmú

Sanırım rahim kasılması canım o bende gerildigimde ve yorulduğumda çok oluyor geçmiyor yarım saat bi saat onun dışında günde bi iki defa oluyor çok kısa süre

Hatta bi kaç defa sabahtan akşama gece boyunca falan sürdüğü olmuştu çok endişelenme sakin kal dinlenmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…