2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bulasiksuyu canım madem hastaneye guveniyorsun o zmn rahat ol birgun daha gozetim altında ol bakalım yarina hayırlısı.
Peki su icin nasil bir tedavi uyguluyorlar ki?

Kızlar eşlerinize babalar günü için birşeyler aldınızmı Benim eşim hafta içi geliyor ama ben bir mektup hazırladım gelince onu vericem birde kalem almayı düşünüyorum
Ben bu bayramlik aldim canim saatini yûzúgûnu almistim dogum gûnynde busefer kiyafet alayim dedim

Ben de içimi rahat tutmaya çalışıyorum canım sağol.

Günlük ped olmasaydı belki akardı paçamdan işte onu bilemedim :)

Kızlar bende de akıntı çok ya günlük ped kullanıyorum yoksa giyecek camasırım kalmaz bazen geldiğini bile hissediyorum ay diyorum altıma mı kaçırdım gidiyorum bakıyorum akıntı gelmiş bazen koyu sarı geliyor hatta dün kan zannettim korktum ilk gördüğümde tekrar bakınca anladım akıntı olduğunu. Normal mi öyle olması

Geçen hafta tahlil yaptırdım enfeksiyon çıkmamıştı. Mantara kaşıntı eşlik etmiyor mu... az su içmekten olabilir mantıken. İnşallah öyledir. Annemlerle beraber kayınvalidelerdeyim şu anda sofra hazırlanıyor. Kötü gelin ben de oturuyorum koltukta :) kimsenin haberi de YÖK durumdan

Hah aynen benim durumum

Kizlar sebamedin hepsi burada bakim seti var 169 tl iyimi fiyati siparis edeyimmi acaba

Progestan için arkadaşlar ilacı içtikten sonra baş dönmesi yaşayan var mı?
Ben agız yoluyla ictigimde ayakta duramıyodum sanki içki içip sarhoş olmuş gibi oluyodum acayip başım dönüyordu uyuyodum hep doktorum alttan kullanmamı önerdi o zaman yan etkisi olmadı ama oda hoş değil çünkü sürekli çamaşırın ilaç oluyor batıyor ped de koysam batıyordu orası hep ilaç oluyodu tiksiniyodum artık

kizlar dermo ezzanem comda bu takim 153 tl uygunmu hemen geliyomuydu biri almisti sanirim buradan

Kızlar eşlerinize babalar günü için birşeyler aldınızmı Benim eşim hafta içi geliyor ama ben bir mektup hazırladım gelince onu vericem birde kalem almayı düşünüyorum
Bugün evde olsaydım pasta yapmayı düşünüyodum ama annemdeyim yarın akşam eşim almaya gelicek o yüzden bişey yapamıycam bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…