2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Int denmi aldin canim yoksa magazadanmi ben e bebekte baktim 300 tl diyorlar mekan yatak
canım ben hepsiburadadan aldım ebebektende baktım baby jem markalar netteki diğer yerlere göre baya kazık geldi bana başka karşılaştırma yapmadım pek bunu aldım direk park yatakla aynı zamanlarda gelsin de hazır beklesin diye

Daha once kullandinmo canim yani iyimi pamuk olmasi bebegi rahatsiz eder mi acaba

Anneler ya bu yalancı kasılmaları herkes yasıyor mu ? Korkmalı miyim?doktorum normal bi sorun yok günlük yaşantına devam et diyor peki günde baya tekrarlıyor saymiyirum ben

Yarin bir git olmazsa canim ciddi bir degisiklik varsa hala..doktorunla bir gorus yada once

gazelim_24 , nasıl oldun canım? Gerginlik varmı hala? Ben sabah kalktığımda tek taraflı ağrıdan kıvranıyordum. Hatta ağrıya inlemeyle uyandım
Var canım şimdide sürekli sağ tarafta kasılıyor normal herhalde bu zamanlarda ben valla Ali de hiç böyle şeyler hatırlamıyorum

Ben de kızda kanamalarım oluyordu ama, ağrı, yalancı kasılma bile yaşamadım. Bu değişik çıktı
Bu 2018 ler çok fena gerçekten eşim biraz önce görüntülü konuştuk diyor çatlama varmı karnında dedim Yok 20 günde çatlağımı düşündü sanırım diyor seneye buzamanlar çatlar o nasıl oluyor dedim yine hamile olurusn inşllah diyor

Söyleye söyleye alıştırmışsın hemen ikinci çocuğu yapma fikrine

Söyleye söyleye alıştırmışsın hemen ikinci çocuğu yapma fikrine
O beni alıştırmıştı aslında hep hüzünlü bir şekilde diyordu evlenmeden önce hayali ben kapıyı açınça biri paçamda biri kucağımda biri karnımda olmasıymış ozaman tabi çok romantik geliyordu ama şimdi kabus gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…