2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkes iyidir umarım kızlar. Rutin gelip giden ağrılar dışında ben de iyiyim. Onlara da alıştım artık. İki gündür çocuklar yok, evimiz öğrenci evine döndü resmen bulaşık çıkarmamak için yemeği tencereden yiyoruz, normal yemektense kolay pratik yemekleri tercih ediyoruz. Ben bu kadar tembelmiymişim ya

Ben kaç haftadır öyleyim canım bekar evine dönmüştü ağrılarım olunca korkup kalkıp temizlik yapıyorum yaptım bugunde

Arkadaşlar Merhaba
Tek tek alıntı yapamadım. Beboş da iyi ben de. Bu gece 2. Doz ciğer geliştirici yapılacak. Yarın da yaşadığım şehire döneceğim inşallah :)))

Canım çok geçmiş olsun hayırlısı inşallah her şeyin bebis biraz daha sabreder umarım ve kuvozsuz kucağına alırsın

Mústelanin canim sampuani nemlendirici losyonu masaj yagi pisik kremi var bana indirimli geldi bizim burdaki ezzanede sadece sampuani 80 tl oyúzden burdan siparis etmek mantikli geldi ebebege bakayim bi ordada pahaliysa burdan alicam artik
Hangi ürünler bunlar? Alışveriş yapmadım ama güvenilir bir site. Sana ulaşması kargo meselesi biliyorsun

Arkadaşlar Merhaba
Tek tek alıntı yapamadım. Beboş da iyi ben de. Bu gece 2. Doz ciğer geliştirici yapılacak. Yarın da yaşadığım şehire döneceğim inşallah :)))
Çok geçmiş olsun canım sağlıkla gelir inşallah bebiş

Canim hakkinda hayırlısı olsun umarım şimdi daha iyisindir. Erken doğum riskin varmiydi daha önce doktorun hiç böyle birşey demis miydi?

Yarın kontrolüm var inş devam ettirmez. Ne kadar süredir kullanıyosun cnm

Annisler bu bebek bakım ürünlerinde internetten guvenip alabileceğim bir site varmi mustela alacagim
Ben bündchen marka e bebek sitesinden dün sipariş verdim resimlerini atıyorum 3 lü yu alınca biri bedava yani 39 olan ücretsiz oldu ve bu marka çok iyiymiş mustela gibi alman markası bak istersen

Eklentiler

• IMG-20180616-WA0007.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG-20180616-WA0009.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG-20180616-WA0011.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…