2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gúnaydin tatli annisler ve bebisleri haftanin ilk gúnú gùzel gecsinki haftada sorunsuz agrisiz ve erken dogumsuz gecsin insallah dún gecede ben ilk defa nefes darligi cekerek uyuyamadim kizce geldi tam nefes borumla halay cekti sanki

Yalancı kasılmayı anlıyormusun canım nasıl birşey tarif edermisin

bu yalancı kasılma nasıl oluyor ya. ben gerçek kasılsam anlamıycam herhalde

Karnım bi yerde toplanıyor gibi sivriliyor sertleşiyor ve kasik agrisi oluyor 3-5 sn sonra bebek hareketlenince gevşeyip rahatlıyor agri geçiyor canim doktorum yalancı kasılma sorun yok günlük yaşamına devam edebilirsin dedi ama benim 2. Hamileliğim ilkinde böyle seyler yaşadığımı hatirlamiyorum o yüzden tedirgin oldum

Olcumlerde zaten buyuk gorunen kafasi (karin cevresi 32. haftalardayken kafa cevresi 34 kusurde) ama dedigin gibi belki benim vucudumla uyumlu cikar bir sekilde...

Sanirim dogumda yirtiga neden olan seylerden biri, ikinma hissi olusmadan ikinmaya baslamakmis (yani aciklik tam ama bebek asagiya henuz inmemis). Artik elimden geldigince hazirlanicam, son haftalarda bebek buyuk derlerse gene de normal denemeli miyim onu bilmiyorum.

İyi haftalar güzel anne adaylar

@bulasiksuyu çok şaşırdım bugün taburcu olursun inşallah
senden hiç beklemezdim :)

bende cumartesi eşyalarını yıkadım ama ütü olayına giremedim bugün ancak

dünde ikea koçtaş halı perde aksesuar baktım ama bir tane bir şey beğenip almadım resmen uyuz oldum kendime

Bende aynı durumdayım sanki sigmiyo gibi doktor iri bebek olucak demişti gobegimde çatladı ve hareket ederken bazen canımı acitiyo gece yatarken bi tarafa yigiliyo dönerken çok zorlanıyorum bugün şikayet gunu

Benim iki hafta once hareket ederken biraz canimi acitiyordu ve yaptigi hareket daireseldi (bacaklariyla donmeye calisiyor gibi). Sonra donunce acitma kalmadi, simdi bas asagi duruyor, karnimin ust kisminda ayaklarini hissediyorum hep. Sizinki de donmeye calisiyor olabilir.

Bebek buyuk catın dar dese cok zorlama, ama catında buyukse dene derim normal doğum nede olsa en sagliklisi, ama eyer normal doğum yapamazsın dese o zaman sagliğni riske atmakda doğru değil.

Yok cnm benimki ztn bi ay önce baş aşağı dondu en son carsmba günü kontrole gttim yine aynı pozisyondaydı sadece doktor 2 hafta ileri gittiği için iri bebek olucak dedi Boyuda uzun gidiomus buda karnımı geriyo hareketleri canımı yakiyo doktor büyüdü artık baskı yapıo diyo

benim genelde mide tarafımda oluyor ama ben hep bebek ayağını kolunu dayamıştır diye düşünüyordum

Gece 3 de sancım başladı 11 buçukta dünyaya geldi oğlum onun kilosunun eşinle seninle pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum benim eşim kiloya yakın doğmuş yedi aylık doğunca çok küçükmüş ama boy dersen o çekiyo tabi anneye babaya. Bakalım ne kadar olmuş gidince yaz.

3 gün yattığım halde dün akşamdan beri bebek ara ara kasılıyor karnımda korkmaya başladım. Daha ortada hiç birşey yok.

Günaydın kızlar
Kasılmaları olanlar ihmal etmesin düzensizde olsa rahim ağzı boyunu kısaltıyor bende öyle oldu.
Bizimde 2 saat sonra randevumuz var,melis 2 gündür vajenden çıkarcasına hareket ediyor canım çok acıyor hatta akşam geliyor diye bağırmışım :))) bu ne kadar normal sormam lazım,hepimize iyi bir hafta dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…