2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dun gece ilk defa uzanip yattım ve uyuyabildim tabi sabahta hemen sut akmaya basladi dinlenmek cok önemli unutmayin

Spinal ağrilari icinde kola en etkili bitter cikolata ve kola sise sise ictim ilk defa bugun agrim yariya indi
Simdi oglusumu görmeye ilk agiz sütünü vermeye gidiyoruz
Kendinizi dinleyin akıntı önemli makata vuran sanci önemli ihmal etmeyin

Günaydın canım güzel haberlerle gel inşallah cimcimeler bakalım neler yapacak

Anladim, sizden cesaret aldim simdi, demek ki iri bebek de doguyor bir sekilde ve dogumunuz cok da uzun surmemis. Doktor da dogurabilirsin derse normal istiyorum. Bizimki 31+0'da 2100 cikti, buyuk olacak, bundan sonra en fazla 2-3 kilo daha alarak bitirmem lazim gebeligi. Diyete basladim bugun.

Gözün aydın canım kartal bebek buna çok sevinecek süte saldırır bence memeyide tutsa ay yerim onu ben.

Akinti da neye dikkat edelim tehlikeli diyebilcegin sey nedir canim

Zararı olmaz canım nasıl olsa soğan, senin normal mi sezeryan mi olacak?
Sezeryan olacak canım. Bir süredir kuruyup çatlak toprak gibi oluyor, yağ sürüyorum yumuşuyor ama her gün yapmayı unutuyorum, sürünce kuru kuru kabuklar çıkıyor. Benim yine canımı yakacağı belli oldu ara sıra duş öncesi süreyim o zaman. Sağol canım

Çok şükür çok sevindim sütün gelmesine ve biraz rahatlamanıza :) oğluşa afiyet olsun

Benimki de 30+0 da 1726 çıktı, doktor biraz önden dedi 1500_1600olmali dedi yoksa iri bebek olabilir dedi, ilki normaldi, yukarida alıntı yaptığınız kismi göremedim arkadaş kaç kg yapmış normal doğum u

Evet canım akinti konusunu açar msn, benim de akintim oldu enfeksiyon dolayisiyla fitil kullandım bir hafta mı on gün sureylemi ne, ama tekrardan basladi kasinti ve akinti, bir dahaki kontrol de sorucam doktora da

canım şuanki ölçümle hemen moralini bozma belki bebeğin doğucağı sıraya kadar 3500 civarına anca çıkıcak hem 4 kilodan fazla olan normal doğum yapan bi kız var haziran annelerinde sayfa yöneticisi onun doğum hikayesini ve sonrasındaki yüreklendirici yazılarını bulup oku istersen son alarak da anne ve bebek sağlıklı şekilde kurtulsun doğum amaç haline gelmesin araç olarak kalsın hepimiz için en büyük gerginlik ve merak konusu şekli olabiliyo zaman zaman takıyoruz illa ama rahat olup beklemek lazım

Dogru soyluyorsunuz oncelikli olan tabiki saglikli sekilde bebege kavusmak. Benimkisi su asamada acaba yapabilecegim birsey var mi, nasil kolaylastiririm onu ogrenmek veya en kotusu konu hakkimda bilgi sahibi olayim dogumda sok yasamaktansa alinan kararlari anlayabileyim diye.
Bu arada herhangi birsekilde kimseyi rahatsiz etmek istemem.
Bahsettiginiz ornekleri de bulayim, tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…