2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anlıyorum canım en doğrusunu yapıyosun üzülmeden mantıkla ilerleyerek araştırmak çok iyi mesela kendi kilo alımın az olursa doğum daha kolay diyolar düzenli yürüyüş yapınca vs benim aklıma gelenler bunlar ayrıca ben günde 5 hurmaya çıkardım 3 le başladım hergün düzenli yiyorum rahmi yumuşatsın diye gerçi 35 ten sonra başlamak gerekiyomuş ona ama ben başladım bana anca etki eder dedim

ay canım çok şükür senden şu msjı bayadır bekliyodum çok sevindim iyi olmana artık bi oğluşla kavuşman kaldı

Kızlar geldim çok şükür bir sıkıntı benim rahim içi çok gergin daha öncede dktrlarda söylemişti şimdide bebekte büyüdüğü için ağrılarım oluyormuş gergin olduğu için rahim 2250 gram oğlum boyu zaten 46 da hala bide sağ böbreğimde idrar tıkanıklığı görünüyor kronik enfeksiyonum sebebleri 4d ultrasona gittim ama yaramaz yeğeniniz poz vermedi ensesini gösteriyordu bide çok hareketli olduğu için ağrım daha çok oluyormuş

maşallah yeğenime minik adam olmuş artık

Masallah kúcúk adama hareketli bebekler agri yapiyo canim kendimden biliyorum saglikli olsunda kùcúk adam dogunca bol bol vurursun totosuna

2 kıloyu gecmıs paşacık:) maşallah canım

bayramda eltim de söyledi soğan işini ama çok yakıyormuş göğüs ucu yara olduğunda yapılınca
benim kanayan yara şeklindeydi canım göğüs kalkanın içine doldurup soğanın rendesini tutuyodum 10 dkka yakma yapmadı her göz korkutana da inanma eltim dedi deyince kendi canın kanın değil ya biraz art niyet aradım açıkçası haa onun belki yakmıştır günahını almıyım da sen korkma diye diyorum

Sağıl canım benim ama 1 hafta 100 gram almış sadece bu zamanlarda normal mi bilmiyorum

İki ölçümde aynı makınede mı yapıldı canım?
cihazlarda da fark olabılır
benım de en son gıttıgım kontrol bır hafta araylaydı
100 gr bıle almamıstı bır haftada ama doktor ıyı dedı kılosuna

Artık son demlerdeyim kızlar bilmiyorum herkes benim gibi mi ama parmağımı kaldırmak gelmiyor içimden

inan aynı durumdayız canım
raporluydum 10 gundur bugun basladım işe ama fenalardayım duramıyorum resmen yerımde
ılk kızımda bu zamanlar hoplaya zıplaya takılıyodum
sımdı cok buyudun cok sıstın vs dıyolar ama kılo alımım bana gore ortalama
30. haftadayım
hem bebek ıcın hem de ısyerınde durabılmek adına 4 hafta daha saglıkla gecırebılsem adına
sonra ızne ayrılcam ınsallah ben de

Yok canım hep farklı yerlere gittim sağlıklı olsun da artık önemli değil kordon falan iyiydi yaşlanma falan yoktu geçen hafta 40mm di rahim şimdi 36 olmuş oda iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…