2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

en hayırlısı neyse o olur ınsallah
benım ılkı normal dogumdu ama bebegım 2600 kusur dogdu 36. haftada ve kafası hep ölçümlerde bir hafta geriden gelıyordu, ortalama kolaylıkta bır dogum oldu

ama normal dogum hıkayelerını okudugumda bebegı cok iri olanlarda cok dıkısı olan cok kesıgı olan vs gıbı seylerde okudum, sonrasında cok zorlanmıslar, olacak dıye bısey yok tabıkı ama doktor bana ne önerırse baska turlusunu dusunmem sanırım

sımdı de plesanta yerlesımımle alakalı olarak sezeryan olacak kısmetse

normal dogumdan da cok korkuyordum oldu, sımdıde sezeryandan cok korkuyorum ama yapacak bısey yok

sonumuz ıyı olsun hayırlı olsun ınsallah hepımızın:)

Arkadaşlar Merhaba
Sonunda taburcu oldum. Evime gidiyorum çok şükür. Bir de kendi doktorumun goruslerini alırsam rahatlayacagim.
Yattığım hastanedeki doktor riskli gebelik uzmaniymis. Suyunu yeniden kontrol etti. Haftama göre hala sınırda. Erken doğum riskimin olduğunu söyledi. Hakkimizda hayırlısı...
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. Beboşum ve ben sizi cok cok öpüyoruz.

çok sevindim canım geçmiş olsun size

Çok şükür keyifleri yerinde teyzesi ellerinden öperler herşey yolunda,vajene vuran melinanın diziymiş yine melisin günahını aldım :)))
Haha yazık şimdiden melisa haksızlığa uğruyo kuzum benim. Nasıl hersey yolundamıydı iyilermi cimcimeler?

Bende iyiydim ilk gebeliğimde ama şu an diplerdeyim inan ki az kaldı çok şükür ki

Kızlar çok afedersiniz bi haftadır yemeklerden sonra midem ağzıma geliyor çok rahatsız oluyorum sanırım gebelik reflüsü bu oluyor değil mi

Haha yazık şimdiden melisa haksızlığa uğruyo kuzum benim. Nasıl hersey yolundamıydı iyilermi cimcimeler?
EVet canım suları iyi,kiloları 1600 küsürlerde çok hareketlilerdi nefes egzersizlerinede başlamışlar bu hafta doğsalar bile makinesiz solunum yapabilirler dedi doktorum,rahim ağzı boyum aynı devam ediyor kasılmalar azalmış tüm ilaçlara devam dedi,bacaklarımı kontrol etti ödemin hiç yok bu çok iyi dedi toplamda 19 kilo almışım ama iyi görünüyorsun dedi :)) hedef 36 hafta allahım hedefimize ulaştırsın inşallah

Kızlar çok afedersiniz bi haftadır yemeklerden sonra midem ağzıma geliyor çok rahatsız oluyorum sanırım gebelik reflüsü bu oluyor değil mi
Maalesef reflü bu ve ben çok uzun zamandır bundan müzdaribim, acı baharatlı ve ekşi şeyler rahatsızlığı artırıyor aklında bulunsun canım , bir de akşam kuş kadar yersem daha rahat yatıyorum

Maalesef reflü bu ve ben çok uzun zamandır bundan müzdaribim, acı baharatlı ve ekşi şeyler rahatsızlığı artırıyor aklında bulunsun canım , bir de akşam kuş kadar yersem daha rahat yatıyorum
Bende oyle devam edicem sanirim ciddi rahatsiz etmeye basladi daha neler gorucez acaba

Maşallah Talha'ya . Büyümüş hiperaktif oğluşumuz

Çok şükür inşallah hayırlısı olsun hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…