2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haklisin canim bende oglumda hep hareketlerini takip ediyordum korkuyordum ya bi sey olursa diye sukur olmadi bunda da igne vermedi diye cok tedirgin oldum ama cok sukur bunda da bir sey olmadi insallah yarin doktorunda senkn icini rahatlatır kafandaki sorular ucar gider

Kizlar bu magnezyumu kasilmalar icin iciyoruz ya,ama bu sekerli bisey.gebelik sekeri olanlarda icmeli mi yani :)
Bunu ben de merak ediyorum cevaba etiketlerseniz sevinirim, size diyet listesi mı verdiler yoksa insülin ilaç vs kullanıyo msnz, benim meyve ile basim dertte, as eriyorum resmen ya

İnşallh canım kaç gecedir uykusuz geçiyor günlerim. İnşllah yarınıda güzelce atlatırım.

Hakkinda hayirlisi olsun insallah canim :) ohh baslasin bebisin hazirliklari

Şimdi aldığım kıyafetlere bakıyordum annem yenidogan alma çocuk çabuk büyüyor dedi diye hep 1-3 3-6 almışım. Bir kaç tane tulum falan alayım da yeni dogan bari hastanede giysin yavrum güzel güzel:d

Minyatür gibi degil canim baya bebek biraz küçük sadece saci yuzu gozu herseyi yerinde her gün kirpikleri uzuyor

Cikista sicak battaniye isteyin uzerinize yada yakinlariniz istesin
Ayrica spinal olacaklar nefes toplari oluyormus ameliyattan sonra uflenirse benim cektigim gogus kafeso agrisini cekmezsiniz
Ve en onemlisi agriniz olmasa bile sade kahve cay mutlaka mutlaka icin

Kızlar birşey sorcam ya benim saçlarım çok kötü oldu yani beyazlarım çok çıktı tiplerim açıldı zaten siyah boyatıyorum hep ama kendi saçım çıktı güneşte iyice açıldı beyazlar eskiden fazla oldu aynaya baktıkça sinirim bozuluyor ilk zamanlar boyamıştım bir tek Doğum dam sonra boyarım diye düşünüyordum ama sizin fikrinizi almak istedim

Ben etmiyorum canım genel olarak bir değişiklik var mı ona dikkat ediyorum sadece
Etmek mi gerekiyor acaba dedim? 2 saatte 1 bakılınca 10 defa bu gün içinde 12 defa bakmayı ve 120 hareket eder. Ben o kadar hissetmedim heralde diyorum birde ben daha cokyatınca hissediyorum ayaktaykende nadir hisseditorum

Bunu ben de merak ediyorum cevaba etiketlerseniz sevinirim, size diyet listesi mı verdiler yoksa insülin ilaç vs kullanıyo msnz, benim meyve ile basim dertte, as eriyorum resmen ya
canim doktor bana sekerli yeme kesinlikle dedi.diyet listesine gore ac kalirim.ben sadece beyaz ekmek makarna pilav tatli bunlari kestim yemiyorum artik.bende meyveyi cok seviyorum.ama cok seker iceren meyveelr yemiyorum artik.karpuz kavun yemiyorum mesela.onun yerine kiraz seftali siyah erik falan yiyorum.porsiyonlarina dikkat ederek.bu magnezyumda magvitali kullaniyorum.baya sekerli geliyo bana.merak ettim bende. yukseltiyorsa eger maden suyu icicem.

Ben kullandim canim seker olcum yaparkende yukseltmiyor
sagol canim.magnezyumu ictikce cocuk baya kipirdamaya basliyor da,acaba icindeki seker kan sekerini mi yukseltiyo diye korktum. Laedrii

Şimdi aldığım kıyafetlere bakıyordum annem yenidogan alma çocuk çabuk büyüyor dedi diye hep 1-3 3-6 almışım. Bir kaç tane tulum falan alayım da yeni dogan bari hastanede giysin yavrum güzel güzel:d
Evet onu benim annemde sesi canım iki üç takım ancak yenidogan al gerisini 0 3 al dedi bekleme üç aylık olmasını kırkı çıkınca giymeye başlar onları demişti

canım markadan markaya kalıp çok değişiyo ben aziz bebenin 3 aylık tulumuyla bi markanın 9 aylık tulumunu aldım sonuç ikisi aynı boy
bak resim atcam şimdi

Eklentiler

• BE67B158-555C-4DB1-9E2A-0C5C32567A10.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 90
Benim diyet listemde çok kabarık ekmek ve her öğünde pilav var ben o kadar ekmegi yemem bile günde pilavda ayda yılda yerim sadece anlamadım yani ben meyve porsiyonu çok aşmıyorum ama bi yada iki fazla yiyorum onları yemedigimden sebze meyve ekmekten daha sağlıklı ona bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…