2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yinede koyalım üşür mü ki tereddüt ettim ben ay sanki ilk bebeğim görmemişler gibiyimmmm imdattttttt
Ne guzel iste canim her bebiste aynı heyacan ve telaş ne mutlu sana..bnde ic zibin almamışım pek ya.hep citcitli kisa kollu atlet yakasida citcitli onlrdan almisim.ama ilk zmn ic zibin gydriliyrmus snrm

Kayipsin canim nerelerdesin sen ve E Egepam ses ver hersey yolunda mi?

Hastane çıkışının beşlisinden yada pijama takım gibi alt üst koyabilirsin canım kusarsa falan tek badiyle kalmasın diye ben üst ve alt bidaha koydum bir de iki çift çorap koydum bebeğe ve önlük koydum fazladan bide battaniye aldım çıkarken sarmak için kendime örgü hırka koydum belki üşürüm diye bende bunları ekledim hala alamadım pijamalarım ve çamaşırlarım kaldı ama oğlumun eşyaları hazır

Cok sagol canim allah razi olsun durumu iyi Cok sukur kilo almasini bekliyoruz dedi dr u sutumun artmasi lazim guzel gunlere az kaldi insallah
İncir kürü duydum canım süt için İbrahim Saraçoğlu önermiş inciri suda kaynatıp içiyorsun yaparım dersen hemen bulayım tarifini kaydetmiştim

Sende abarttın ama sanki

Kayipsin canim nerelerdesin sen ve E Egepam ses ver hersey yolunda mi?
Cok sukur yolunda hersey canim pazar gunu annemlerden döndüm oglum biraz usutmus pazartesi onu doktora goturdum dun de avmye gittim pijamami almak için bugun de temizlik derken hop gunler bitti gitti :) sen nasilsin minik kus nasil yolunda mi hersey

canım patikli donun içinde bacaklarını büzüştürücek ya karnına doğru içe çorap giydiririz patik dışta kalır ayağına denk gelmeyebilir
Tamam canım koyayım haklısın minik ayaklara minik çoraplar, sahi benim çocuklarda küçük ayaklı olmuyor ya neyse

Tamam canım koyayım haklısın minik ayaklara minik çoraplar, sahi benim çocuklarda küçük ayaklı olmuyor ya neyse
Çorapsız üşürler zaten ya minnak ayakları Allahım böyle konuşup düşününce gözümün önüne geliyor minnacık ayaklar öpesim sevesim geliyor

Onlu hariç birde beşli zıbın ikide alt üst koydum canım onlar tamam hırka aldam mı ki ya sabahlıklı hep pijamalarım oğlumda eylülde doğdu ben kısa kol gezdim

Ne guzel iste canim her bebiste aynı heyacan ve telaş ne mutlu sana..bnde ic zibin almamışım pek ya.hep citcitli kisa kollu atlet yakasida citcitli onlrdan almisim.ama ilk zmn ic zibin gydriliyrmus snrm
Canım bi tane onludan çıkmıştı zaten birde ben aldım gerisi çıt çıtlı ama yakası çıt çıtlı değil iö zıbın yerine o çıtçıtlılardan yakası normal olan alsan bi kaç tanede iç zıbın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…