2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oohh.cok sukur csnim bizimde yolunda simdilik.evde otryrm bol bol

Canim sen kndin nasil oldun? Bebis kime benziyor ne kadar tatlıdır kimbilir.bize onu anlat.herseu guxel olacak ins.
2 gündür iyiyim canim bugun daha iyiyim hatta hic yatmadım bas agrisi ensemde bekliyor

Off o kadar güzel ki masallah küçük adamim melekler gibi uyuyordu
Esim bana benzetiyor gözleri babasina benziyorda burnu çenesi simasi bana benziyor oyle olsun istiyorduk hep

Esime dedim ki daha zamani vardi ya dogmasina ben cok merak ediyorum diye allah al dedi günde 5 dakika gör merakin gitsin ufaklikda kendine gelsin alirsin kucagina az kaldi insallah kilo alsin büyüsün oglusum

Ayy bende senin gibiyim inan ki meraktan ölücem ama erkende gelmesin yavrular tek sağlıklı olsunlarda. Erken doğmasına rağmen çok mu küçük yani minyatür bir bebek gibi mi yada normal zamanında doğmuş bebekten biraz mı küçük

Onlu hariç birde beşli zıbın ikide alt üst koydum canım onlar tamam hırka aldam mı ki ya sabahlıklı hep pijamalarım oğlumda eylülde doğdu ben kısa kol gezdim
Benim doğumum belli değil sezaryen olursa üşürsün demişlerdi nolur nolmaz diye alıcam yada sabahlıgum vardı tek biraz kalın onu alıcam canım kararsızım daha

Benim doğumum belli değil sezaryen olursa üşürsün demişlerdi nolur nolmaz diye alıcam yada sabahlıgum vardı tek biraz kalın onu alıcam canım kararsızım daha
Canım ben o üşüyenleri gördüm sezaryende öyle bildiğin bi üşüme değil yani donmuş gibi oluyorlar dişleri tıkır tıkır birbirine değiyor ısıtıcı battaniye vs ile onu hallaetmeye çalışıyor hastane yelek yetmiyor yani bizde lohusa üşütmesin falan diye çok giydirmek istiyorlar yeleği çorabı

Valla ben hamleligimin ilk aylarını donarak geçirince üşüme olgusunu çok göz önünde tutuyorum ben onlar demeden kendim sarınıp sarmalanabilirim kendime güvenemiyorum :)

Gerçekten mi ya :) gelişim çok iyi maşallah iki ayrı doktorumda çok güzel beslenmiş bebek dedi hatta. Korkum pıhtı sorunum var mı onuda bilmiyoruz ya varsa bebeği besleyen damarlara atarda bebek beslenemezse ne bileyim ya yarın kontrolüm var konusacagım bakalım

Valla ben hamleligimin ilk aylarını donarak geçirince üşüme olgusunu çok göz önünde tutuyorum ben onlar demeden kendim sarınıp sarmalanabilirim kendime güvenemiyorum :)
Ayyy bende hep yandım hamileliklerimde lohusaykende aynıydım potansiyelin varsa sen al yanına yelek hatta ceket

Almakta fayda var tabi canım ben almicam hastanede don atlet gezmediğime şükür ediyorum
Ah ahh hiç öyle değildim ben kazagım ceketim bile yoktu kış günü evde kısa kollu dolaşırdım ama hamile kaldığımdan beri üşüyorum yeni yeni sıcak basıyor ancak

1-2 gün geriden geliyordu bak bu doğru. Ben de hep endişeleniyordum ilk hamileliğim olduğu için. Doğunca anladım ki zayıf olacağına dalaletmiş. Yani çok da önemli değilmiş. Bu kızıma uyumlu diyor doktor ama bakalım nasip...

Konus tabi mutlaka canim ben icin rahatlasin diye kendimi ornek verdim bak hatta bu sefer hic igne kullanmadim sadece coraspin kullandim cok sukur herhangi bi problemde olmadi gelisimide normal gidiyor doktorum 34 te coraspirini birakcaz dedi belki diger doktoruma devam etseydim o cinardaki gibi 20 de biraktirirdi ama bu doktor ne dediyse onu yapiyorum:) haber edersin doktorunla konusunca :)

Ah ahh hiç öyle değildim ben kazagım ceketim bile yoktu kış günü evde kısa kollu dolaşırdım ama hamile kaldığımdan beri üşüyorum yeni yeni sıcak basıyor ancak
Aman basmasın çok kötü oluyor. Ev ilçede olunca eksiksiz gitmeye çalışıyorum doğuma sahi ne olsa alınır ama kıyafet olsa yıkanmadan olmaz o yüzdem hep bi terddütteyim yoksa Allah var kv hepsini halletmeye çalışır ne elsik olursa ama ilk doğumda ben mi bilinçsizdim bilmiyorum hiç bu kadar üzerine düşmemiştim oğluma hrp haksızlık yaptığımı düşünüp kendimi yiyorum

İnsanın kafası karısıyor işte kimi doktor sonuna kadar yaptırıyor iğneyi kimisidr senin gibi erkenden kesiyor. Bak bu sefer iğne bile vermemiş. Eski klinikteki ebe arkadas bana sakın bırakma bir arkadasım vardı 12.haftada bıraktırdı 16 da kalp atısını duyamadık diyince mahvoldum bende doktorumun demesine ragmen 2 haftadır devam ediyorum. Bakalım yarın ne dicek benim doktor.

Kızlar dün doktora gittim bebek 29+4 haftalık Allah'a şükür bir sıkıntı yok kilosu 1400 olmuş doktor kilosu çok iyi dedi. Hafta da iki defa eczaneye gidip tansiyon ölçtürmemi söyledi sonuçlarını yazıp kontrole gittiğimde doktora göstericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…